Найсмачніший домашній майонез із секретним інгредієнтом

Одна з найпопулярніших заправок для салатів – майонез, який найчастіше купують, а не роблять самостійно.
Але найкраще його все-таки готувати вдома з натуральних продуктів, тільки так ви зможете бути впевнені в його безпечності.
Кулінар Євген Клопотенко поділився на своєму сайті рецептом смачного та найголовніше – безпечного майонезу.
Інгредієнти:
жовтки – 2 шт.

соняшникова олія – 125-150 мл
олія – 20-40 г
гірчиця – 10 г

сік лимона – 1 ст. л.
перець – дрібка
сіль – дрібка

часник – 2-3 зуб.
Спосіб приготування:
1. Яйця збийте із сіллю, гірчицею та чорним перцем.

2. Розігрійте сковороду, налийте олію, поріжте часник та добре підсмажте до золотистості.
3. Після цього додайте його в яєчну суміш.

4. Туди ж додайте олію та все ретельно перебийте до однорідності блендером.
5. Наприкінці додайте лимонний сік та знову перемішайте.
