Як приготувати бринзу в домашніх умовах: всього 4 інгредієнти
Бринза – дуже ніжний, солонуватий сир, який можна додавати в салати, випічку або просто їсти як закуску.
І якщо ви досі купуєте такий продукт в магазині – тепер зможете приготувати в домашніх умовах. Технологія надзвичайно проста – знадобитьс всього 4 інгредієнти.
Ідея приготування сиру опублікована на сторінці foody_clubs в Instagram.
Інгредієнти:
молоко домашнє
оцет 9% – 6 ст.л
вода – 6 ст.л
сіль – за смаком
Спосіб приготування:
1. Якщо молоко жирне, попередньо зняти вершки. Їх можна потім додавати в каву.
2. Молоко довести до кипіння, остудити і зняти вершки.
3. Молоко довести майже до кипіння, але не кип'ятити.
4. Влити оцет з водою і помішувати.
6. Зверху покласти плоску тарілку і вантаж, залишити приблизно на 20 хвилин.
7. В сироватку додати сіль і залишити бринзу на 5 годин у солоній сироватці.
8. Зберігати бринзу можна в рідині або просто в пакеті.