Три головні секрети високих та пухких оладок: рецепт ідеальної страви
Оладки, як і сирники, є одним із найкращих сніданків – смачні, ситні та надзвичайно прості у приготуванні.
У бабусі вони завжди виходили високими, дуже м`якими та пухкими. Але зараз не кожній господині вдається досягти такого результату – не всі знають, в чому секрет.
Рецептом та секретами приготування високих оладок поділилася фудблогерка Олена (elenashooo) на своїй сторінці в Instagram.
Три головні секрети вдалих оладок:
Основі для оладок – кефір – потрібно підігрівати перед приготуванням.
Готове тісто залишити на 10 хвилин відпочити.
Готові оладки перекласти у глибоку миску та накрити поліетиленовим пакетом для того, щоб вони не "впали".
Інгредієнти:
кефір – 250 мл
яйця – 1 шт
сіль дрібка цукор – 1 ст. л.
ванільний цукор
борошно – 1 ст.
розпушувач – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Змішати яйця, цукор та сіль.
2. Налити теплий кефір. Перемішати.
3. Ввести борошно та замісити густе тісто.
4. Додати розпушувач. Премішати. Залишити тісто на 10 хвилин.
5. Посмажити оладки.