Котлети по-французьки з грибами та сиром: рецепт неперевершеної страви

Рецепт котлет по-французьки.
Якщо бажаєте приготувати котлети, але водночас кортить здивувати гостей, то це просто ідеальний варіант страви. Відійдіть від класики та скуштуйте котлети за нашим рецептом.
Інгредієнти для котлет по-французьки:
- фарш курячий – 400 г
- хліб ц/з – 2 шматки
- молоко тепле – 50 г
- цибуля (маленька) – 1 шт.
- яйце куряче – 1 шт
- сіль, спеції
Начинка:
- помідори – 100 г
- печериці – 100 г
- цибуля – 100 г
- сир твердий – 50 г
Спосіб приготування котлет по-французьки:
1. Варто замочити хліб в молоці на 5 хвилин, після чого добре відтиснути. .
2. Цибулю треба подрібнити на тертці або ножем.
3. Далі змішайте всі інгредієнти та сформуйте котлети. Викладіть у форму, застелену пергаментом.
4. Тепер зробіть невеликі заглиблення в центрі кожної котлетки.
5. Необхідно викласти зверху начинку: слайси помідорів, цибулі і грибів. Посипаємо тертим сиром.
6. Готово! Залишилось лише запекти при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Смачного!