На активи Коломойського накладено арешт

На активи Коломойського накладено арешт
Майно Ігоря Коломойського під арештом

Мова йде про 307 юридичних осіб, у тому числі акціонерних товариств, а також майже 1 тис. об’єктів нерухомості та понад 1,6 тис. транспортних засобів і суден.

На активи колишнього бенефіціарного власника ПриватБанку накладено арешт після оголошення йому підозри. Про це повідомило НАБУ у п’ятницю, 8 вересня.

Антикорупціонери не називають імені кінцевого бенефіціарного власника, але мова йде про Ігоря Коломойського.

"На підставі постанови директора НАБУ, погодженої керівником САП, строком на 48 годин накладено арешт на частки у статутному капіталі товариств, якими підозрюваний володіє прямо чи опосередковано, у розрізі 307 юридичних осіб, у тому числі акціонерних товариств, розрахунковою вартістю понад 3 млрд грн, а також на майже 1 тис. об’єктів нерухомого майна та понад 1,6 тис. транспортних засобів та суден", – йдеться у повідомленні.

Вказано, що такі заходи обумовлені необхідністю забезпечення можливої конфіскації або спеціальної конфіскації майна в кримінальному провадженні за фактами привласнення коштів ПриватБанку в особливо великому розмірі, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, та службового підроблення, вчинених організованою групою.

Клопотання про накладення арешту на вищевказане майно правоохоронці спрямували до Вищого антикорупційного суду.

Нагадаємо, 7 вересня стало відомо, що Ігоря Коломойського підозрюють у заволодінні 9,2 млрд гривень ПриватБанку. Йому і ще п’яти особам оголосили підозру.

А 2 вересня СБУ повідомила про підозру Коломойському у відмиванні великої суми коштів шляхом виводу за кордон. Підозру оголошено за двома статтями Кримінального кодексу – шахрайство та легалізація майна, одержаного злочинним шляхом.

Шевченківський районний суд Києва арештував Коломойського арештували з можливістю внесення рекордної застави.

Related

Економіка 7212561567459124605

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item