"Маск намагався зірвати атаку ЗСУ": реакція ГУР

"Маск намагався зірвати атаку ЗСУ": реакція ГУР
Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький

Вадим Скібіцький прокоментував інформацію про те, що засновник Starlink нібито намагався завадити атаці на російський флот.

Інформацію про те, що Ілон Маск буцімто наказав відключити Starlink над Кримом для зриву атаки на російський флот, треба ретельно перевірити. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону Єдині новини в п'ятницю, 8 вересня.

"Інформацію про те, що Маск начебто відключив Starlink, потрібно перевіряти і перевіряти, до того ж кілька разів. Можливо, призначити певну групу, яка вивчатиме це питання", - вважає представник ГУР.

За його словами, потужна пропагандистська кампанія, яку проводить Росія, дуже впливає на подачу інформації.

Скібіцький не став спростувати, однак і не підтвердив імовірне проведення операції, в межах якої Україна нібито намагалася атакувати флот росіян.

Він наголосив, що Starlink - потужна система зв'язку, але з нею було чималор непорозумінь. Разом з тим, він припускає, що їх могло викликати недостатнє вміння при застосуванні.

Нагадаємо, CNN із посиланням на нову біографію Маска повідомили, що він дав команду відключити мережу супутникового зв'язку Starlink поблизу узбережжя Криму, щоб зірвати атаку, яку Україна готувала проти російського Чорноморського флоту. 

Не хотів бути співучасником: Маск пояснив ситуацію зі Starlink біля Криму

Related

Гаряча новина 1128062448353790548

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item