Зеленський закликав посилити санкції проти РФ

Зеленський закликав посилити санкції проти РФ
Президент України Володимир Зеленський

Зеленський зазначив, що кожен російський удар по Україні свідчить про те, що санкції світу проти Росії є недостатніми.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що країнам Заходу необхідно посилити санкції проти Росії. Ракети країни-агресора, у тому числі Кинджали, складаються з десятків іноземних деталей. Про це він сказав у вечірньому зверненні 21 березня.

Зеленський зазначив, що кожен російський удар по Україні свідчить про те, що санкції світу проти Росії є недостатніми. Кожна ракета містить компоненти, які виробляють компанії інших держав.

Президент уточнив, що у Кинджалах щонайменше 49 типів компонентів, які Росія не виробляє, а у Х-101 - щонайменше 53 типи таких компонентів.

"Значна їхня частина - це те, що зроблено компаніями вільного світу і через різні "сірі" схеми завозиться до Росії. Блокувати такі схеми і всіх, хто їх підтримує - обов'язково. Потрібно більше санкцій. Потрібно більше відповідальності за схеми обходу санкцій", - заявив глава держави.

Він наголосив, що тиску на Росію потрібно значно більше.

Нагадаємо, президент України звернувся до лідерів ЄС із закликом надати більше допомоги з протиповітряною обороною та боєприпасами, а також сприяти прогресу на шляху України до європейської інтеграції.

Related

Політика 4938033122078795292

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item