Демократи не дозволять прибрати спікера Джонсона - ЗМІ

Демократи не дозволять прибрати спікера Джонсона - ЗМІ
Спікер Палати представників Майк Джонсон

Критику Спікера спричинили його зусилля ухвалити довгоочікуване фінансування для України, Ізраїлю та інших закордонних союзників.

Демократи в Палаті представників США не підтримають спроби відставки республіканця Джонсона, якщо ультраправа депутатка Марджорі Тейлор Ґрін винесе це питання на голосування. Про це у неділю, 28 квітня, пише Укрінформ з посиланням MSNBC.

Зокрема, конгресмен-демократ Джаред Московіц заявив, що демократи не підтримають спроби відправити у відставку республіканця Джонсона.

"Очевидно, ми почекаємо, поки наш лідер Джеффріс (лідер демократичної меншості в Палаті представників Ґакім Джеффріс, - ред.) знайде рішення", - сказав Московіц.

Він підкреслив, що демократи не дозволять "людині, яка буквально дозволила б спалити світ своєю ізоляціоністською зовнішньою політикою і яка говорила про вихід штатів зі складу США", усувати спікера.

Раніше Джонсон заявив, що він не просив демократів про допомогу, і він готовий ризикнути своєю роботою, щоб допомогти Україні зупинити російську агресію.

Нагадаємо, 24 квітня  президент США Джо Байден підписав ухвалений Конгресом закон, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні.

Related

Події у світі 9179786983087603909

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item