В США зросла частка тих, хто підтримує збільшення допомоги Україні

В США зросла частка тих, хто підтримує збільшення допомоги Україні
Аналогічне опитування провели крім США в Угорщині, Туреччині та Польщі

Дані опитування Pew Research Center свідчать, що 31% американців вважають: США надають "забагато" помочі Києву.

США не надають Україні достатньо військової допомоги, вважає практично чверть американців. Ця частка зросла у порівнянні з листопадом 2023 року. Про це свідчать дані опитування Pew Research Center, оприлюднені 2 липня.

Зокрема, 24% американців вважають, що США надають недостатньо допомоги Україні, порівняно з 18% у листопаді 2023 року, коли соціологи востаннє ставили це запитання.

Водночас 31% американців вважають, що США надають "забагато" допомоги, а 25% вважають, що вони надають достатній обсяг допомоги.

США – єдина країна серед усіх опитаних, де існують значні ідеологічні розбіжності з цього питання: 51% американців, які відносять себе до правих, вважають, що США надають надто велику підтримку Україні, порівняно з 13% серед тих, хто дотримується лівих поглядів.

Аналогічне опитування провели крім США в Угорщині, Туреччині та Польщі.

В Угорщині та Туреччині найпоширенішою є думка, що їхні країни надають Україні майже достатню підтримку - 61% і 46% відповідно.

У Польщі думки розділилися: майже однакові частки опитаних вважають, що їхня країна надає Україні забагато (44%) або достатньо (45%) допомоги. Тільки 6% вважають, що Польща надає недостатньо допомоги Україні.


Related

Події у світі 6407611265139024269

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item