Україна відреагувала на скандальні банери в Грузії

Україна відреагувала на скандальні банери в Грузії
МЗС України засудило використання зображень міст, зруйнованих Росією, у передвиборчій рекламі в Грузії

Київ закликав політиків Грузії утримуватись від використання теми війни в Україні у внутрішньополітичній боротьбі.


Міністерство закордонних справ України засудило та назвало неприпустимим використання в політичній рекламі зображень наслідків війни Росії проти України. Про це йдеться у заяві відомства з приводу рекламних банерів партії влади Грузії Грузинська мрія.
 
У МЗС заявили, що "грузинський народ може не боятися нової війни, допоки Україна чинить опір російській агресії". 
 
"Страшна ціна цього опору - це також ціна миру в Грузії. Закликаємо уряд Грузії, партію влади Грузинська мрія та всі зацікавлені сторони утримуватись від використання теми агресивної війни проти України та її громадян у внутрішньополітичній боротьбі в Грузії", - йдеться у заяві.
 
У відомстві наголосили, що Україна послідовно, неухильно та рішуче продовжуватиме підтримувати суверенітет і територіальну цілісність Грузії в межах її міжнародно визнаних кордонів.
 
МЗС України також висловило сподівання, що парламентські вибори в Грузії пройдуть у мирний та демократичний спосіб, а грузинський народ продовжить стратегічний курс на приєднання до ЄС та НАТО.
 
Нагадаємо, партія Грузинська мрія у рамках передвиборчої агітації виготовила банери, де поруч розміщені фото завданих Росією руйнувань в Україні та, на контрасті - мирне життя у Грузії. Підписи на банерах закликають виборців "обирати мир" і "сказати ні війні".

Related

Політика 7858256636254501278

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item