У Києві студент-юрист вигадав схему для чоловіків за $10 тис.

У Києві студент-юрист вигадав схему для чоловіків за $10 тис.
Студент-юрист за 10 000 доларів пропонував допомогу чоловікам у фіктивному вступі до польського університету

Студент пропонував військовозобов'язаним допомогу у фіктивному вступі до польського університету, обіцяючи забезпечити можливість виїзду за кордон.

Київські правоохоронці затримали студента-юриста, який за $10 000 допомагав військовозобов'язаним чоловікам незаконно виїхати з України через фіктивний вступ до польських вишів. Досудове розслідування триває. Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури у четвер, 17 жовтня.

Правоохоронці викрили 24-річного студента, який спільно з невстановленими особами організував схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон.

Підозрюваний обіцяв потенційним "клієнтам" безперешкодний виїзд закордон шляхом "фіктивного" вступу до вищого навчального закладу у Польщі. Свої послуги чоловік оцінив  у 10 000 доларів з кожного потенційного студента.

Окрім грошей, він брав у "клієнтів" увесь пакет документів, необхідний для вступу на навчання, а згодом обіцяв надати запрошення від польського університету, що було б підставою для виїзду за кордон.

"Зазначимо, що на перемовини з потенційними студентами чоловік приїжджав на автомобілях бізнес-класу, що йому не належать, намагаючись справити враження на "клієнтів", - поінформували у пресслужбі.

Чоловіка затрималип після отримання частини грошей.

Нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Також встановлюються спільники підозрюваного.

Раніше в Одеській області правоохоронці ліквідували канал переправлення чоловіків за кордон.

Нагадаємо, на сьогодні щонайменше 40 людей втратили життя під час спроб незаконно перетнути кордон. Більшість таких випадків траплялися на річках.

Related

Суспільство 8143287985843366629

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item