Прем'єр Грузії зробив заяву про війну в Украні та відносини з ЄС і США

Прем'єр Грузії зробив заяву про війну в Украні та відносини з ЄС і США
Глава грузинського уряду Іраклій Кобахідзе

Кобахідзе вважає, що відносини Грузії з ЄС та США "мають бути обов'язково перезавантажені", як тільки закінчиться війна в Україні.

Війна в Україні закінчиться у 2025 році, і після цього відносини Грузії з Євросоюзом та США будуть "перезавантажені". Про це заявив прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе, повідомляє SovaNews.

"Для нас важливим є одне - як тільки закінчиться війна в Україні - а ми думаємо, що це відбудеться наступного року - відносини як з ЄС, так і зі США будуть перезавантажені. Відповідно, ніхто не згадає про такі несправедливі резолюції (Європарламенту - ред.)", - сказав Кабахідзе.

За його словами, відносини Грузії з ЄС та США "мають бути обов'язково перезавантажені", і як тільки закінчиться війна в Україні, "ми відразу побачимо кроки, зроблені структурами ЄС, а також США".

"Щойно закінчиться війна в Україні, в результаті ми отримаємо зовсім іншу ситуацію. Тому на такі тимчасові події, як резолюція Європарламенту, я не став би звертати уваги. Наше головне та стратегічне завдання - перезапустити відносини, і це обов'язково відбудеться наступного року", - заявив прем'єр-міністр Грузії.

Нагадаємо, Євросоюз вирішив припинити зустрічі на високому рівні з представниками уряду Грузії у відповідь на антиєвропейські дії та риторику керівної партії.

Також повідомлялося, що президентка Грузії Саломе Зурабішвілі розкритикувала політику уряду країни, назвавши керівну партію Грузинська мрія "довіреною особою Росії".

Related

Події у світі 4138303586487515711

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item