Бюро з розслідування авіаподій затвердило попередній звіт щодо катастрофи "Боїнга"


Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів в Україні затвердило попередній звіт щодо катастрофи малайзійського «Боїнга-777» 17 липня у Донецькій області.

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертугрул Апакан повідомив сьогодні на брифінгу в Києві. «За нашою інформацією Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів в Україні затвердило попередній звіт, який найближчим часом оприлюднять, і його буде направлено до Нідерландів до бюро розслідування для подальшої роботи», - заявив він. 

17 липня в небі над Донецькою областю підтримувані Росією терористи збили літак «Boeing-777» Malaysia Airlines, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. 

Літак було збито із зенітний-ракетного комплексу «Бук». Усі 298 осіб, які перебували на його борту, загинули. Переважна більшість з них - 194 пасажири - були підданими Нідерландів. 43 людини, які перебували на борту, зокрема всі члени екіпажу були громадянами Малайзії.

Related

Гаряча новина 7828733957832422158

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item