Рак останньої стадії виліковний. Поділіться цим! Можливо, комусь це врятує життя!



Ми недавно познайомилися з чудовою жінкою, лікарем-стоматологом, якій довелося зіткнутися з великими неприємностями: у неї двадцятирічний син був хворий на рак спинного мозку, рак 4-ої стадії з саркомою.
Пішли метастази в мозок. Через те, що пухлина знаходилася в спинному і головному мозку, хлопець не була операбелен, і лікарі сказали, що нічого не поробиш, більше тижня Ілля не протримається.
Він не міг уже ходити і рухатися, в основному, весь час лежав. Його вага була 40 кг (при зрості 178см). Тоді Ольга Михайлівна (мама) взялася за лікування сина самотужки і методами. Почали вони з очисних процедур (клізми), які знімають ракову інтоксикацію: на 2 літри води додавався склянку бурякового соку + 1 ложка лимонного соку. Робилися ці очисні процедури 2 раз в день протягом 10 днів. В цей час Ілля нічого не їв, а тільки пив трохи води.
Виходив з голоду апельсиновим соком (півсклянки), фрукти (яблуко, ківі), пізніше дві варені картоплі (пюре). Наступні три місяці сидів на безбілкової дієті, їв сирі фрукти, сирі і варені овочі з рослинним маслом і сіллю. Самопочуття покращилося, почав набиратися вага. 
Практично зникла пухлина мозку, але почалися набряки. Тоді Ілля помітив, що краще себе почуває, коли їсть тільки сиру їжу. Випадково побачив передачу по ТВ «Звана вечеря з Сироїд Олексієм Мартиновим», надихнувся, довідавшись, що існує така система харчування і вирішив стати Сироїд (через 10 місяців безбілкової дієти). Це виявилося не так вже й просто. Він відчув, що існує емоційна і фізична залежність від приготовленої їжі.
Часто були зриви на варену їжу, але все ж повертався до сироїдіння. На даний момент «стаж» чистого сироїдіння у нього близько року. В результаті, пройшли набряки і пухлини. Вага піднялася до 78 кг. Знову вступив до інституту і почав вчитися. Зараз, дивлячись на цього здорового хлопця, важко навіть припустити, що він років зо два тому помирав від останньої стадії раку.
Ольга Михайлівна за цей час допомогла своїми порадами зі зміни харчування вилікуватися ще кільком хворим на рак. Всім бажаючим вилікуватися від раку вона рекомендує в обов’язковому порядку відмовитися від продуктів з високим вмістом білка: молока, м’яса, яєць, бобових, риби. А вживати фрукти, овочі, бажано, в сирому вигляді. Так потрібно харчуватися мінімум рік, а краще років 5, щоб не було рецидивів. І, звичайно, відкинути віру в те, що дане захворювання невиліковне. Нижче додаю систему по лікуванню ракових пухлин, яка допомогла Іллі вилікуватися і потім вийти на повне сироїдіння.
Протиракова дієта доктора Моермана. Згодом проблема виникнення ракових захворювань у населення країн всього світу, на жаль, стає все більш актуальною. Разом з цим людство активно працює над вирішенням цієї проблеми. Свідченням цього є виникнення різних методик лікування і профілактики раку як медичних, так і нетрадиційних. Більшість з них включають в себе системи харчування, які допомагають побороти і запобігти раку. До таких належать системи харчування по Ревічі, Герсон, Бройс, Ніші, Гоулера, Шаталової, Грінізейшн і мн. ін. Дані методи засновані, як правило, на вегетаріанському підході до харчування. Наприклад, системи харчування, як йога і аюрведа. Однією з найпопулярніших, а головне дієвих протиракових систем харчування є дієта Моермана.
Цей доктор жив і працював в Нідерландах в ХХ столітті і помер у віці 96 років. Крім того, що лікар сам прожив довге життя, він ще й допоміг сотням людей вилікується від раку. Свідченням цього є дослідження методу, яке продемонструвало, що серед 150 пацієнтів, хворих на різні раковими захворюваннями, 115 вилікувалися не частково, а повністю. Але, незважаючи на позитивні результати роботи Моермана, його метод був визнаний не відразу. Представники медичних кіл піддавали сумнівам протиракову дієту нідерландського доктора, аргументуючи свою критику тим, що система занадто проста. У неї входять цілком доступні для кожного продукти, вона нескладна і невиснажливого. Моерману вдавалося зціляти навіть самих безнадійних онкологічних хворих, яким лікарі малювали зовсім нерайдужні перспективи або зовсім відмовлялися їх лікувати.
Визнання громадськості доктор отримав в 1987 р, коли Міністерство охорони здоров’я Нідерландів визнало і затвердив метод Моермана. Протиракову дієту Моермана також підтримав і двічі лауреат Нобелівської премії Л. Поллинг. Чим саме метод Моермана корисний для організму людини? Завдяки даній дієті зміцнюється імунна система і стабілізується обмін речовин. Це відбувається через велику кількість натуральних продуктів харчування, які людина приймає в їжу регулярно. Це овочі, фрукти, натуральні соки, зернові.
Вивчимо систему харчування Моермана, призначену для хворих на онкологічні захворювання. Сніданок повинен складатися з: свіжовичавленого соку з 2 апельсинів і лимона, хліба (виготовленого з борошна грубого помелу) … Можна замінити такий сніданок вівсянкою з фруктами і зеленим чаєм. Складові другого сніданку: яблучно-буряковий сік і фрукти. На ланч допускається каша (з цільної крупи або нешліфований рису), тушковані на пару овочі, трохи вершкового масла, салат (заправка: сік лимона і салатну олію холодного приготування) і фрукти. 
Суть методу Моермана ясна, але щоб підсумувати, слід розглянути список як рекомендованих продуктів, так і небажаних при онкологічному захворюванні.
Можна вживати: Овочі в сирому вигляді або приготовані на пару: стручковий зелений горошок, картопля, петрушка, ревінь, капуста (квашена в тому числі); фрукти; Натуральні соки з овочів і фруктів: апельсиновий, лимонний, яблучний, морквяний, буряковий; Зернові: хліб, крекери тільки з борошна грубого помелу, нешліфований рис, висівки з пшениці, вівсянки і ячменю, кукурудзяні й пшеничні пластівці; Яєчні жовтки; Бджолиний мед; Трав’яний чай; Оливкова олія холодної обробки; Морська сіль.
Не рекомендується приймати в їжу:

1) Міцна кава і чай;
2) Овочі: бобові;
3) Зернові: білий хліб, макарони, пироги, бісквіти, тістечка і кекси, виготовлені їх пшеничного борошна і борошна тонкого помелу;
4) М’ясо та тваринні жири, м’ясний або курячий бульйон;
5) Рафінований цукор;
6) Риба, молюски;
7) Молочні продукти: жирні сорти сиру, незбиране молоко, маргарин;
8) Яєчні білки;
9) Гриби і грибний бульйон;
10) Рослинна рафінована олія;
11) Консерванти і барвники;
12) Куховарська сіль;
13) Алкоголь;
14) Тютюн.

Метод Моермана завоював любов і шану докторів і хворих по всьому світу. Асоціація «Моерман Веренінінг», заснована в Голландії, налічує понад 10 тисяч членів. Філософія здоров’я Г.С. Шаталової. Цілюще харчування по Шаталової. Людина, яка досягла вершини здоров’я, і сотні тяжкохворих, передбачувано досягли того ж протягом одного року – серйозний доказ того, що Галина Сергіївна розібралася в харчуванні набагато краще медичної науки.
Ось її головні принципи.
Перше якість цілющої їжі – БІОЛОГІЧНА ЕНЕРГІЯ.
Перш за все – пряма сонячна енергія. Організму потрібні не калорії (а їх в нафти купа !!), а енергія активних молекул: АТФ, АДФ, НАДФ, ГАФ тощо., Якщо в живих рослинах її взяти за 100%, то в м’ясі травоїдних її – тільки 10%, а в м’ясі хижаків -1%. У мертвих продуктах, борошні, цукрі, крохмалі, концентратах, субліматів, її немає взагалі. Якщо ж продукт містить ще й шкідливі речовини, він просто небезпечний. Це дає нам шкалу корисності їжі. Корисне – живі тканини рослин (енергія сонця), свіже парне молоко і сирі яйця (життєва енергія). Організм отримує з них набагато більше енергії і корисних речовин, ніж витрачає на їх засвоєння. Живий їжі в раціоні – 80%. Марне – змінені тканини рослин: квашене, сушене, варене, кисломолочні, свіжозварене.
На етапі оздоровлення марне вважається шкідливим: енергії і речовин для засвоєння вимагає, а користі дає занадто мало.
Шкідлива – те, в чому немає первозданної енергії сонця і живих речовин: м’ясо, риба, гриби і сири, все проварені, смажене і наскрізь пропечений. Щоб розібратися з ними, організм тільки витрачає сили і речовини.
Особливо шкідливий дріжджовий хліб. Галина Сергіївна вважає його найшкідливішим масовим продуктом, відповідальним за деградацію здоров’я людства. Друге цілюща якість: їжа повинна бути аутолітічною. Тобто досить живою. Аутоліз – самопереварювання. Всі живі клітини мають сховища травних ферментів – лізосоми.
Внутрішні «шлунки». Коли клітина гине або вимагає заміни, лізосоми включається і розщеплюють її на прості речовини. Не будь лізосом, тіло не могло б омолоджуватися, а їжа – нормально засвоюватися: опинившись в чиємусь шлунку, живі клітини переварюють самі себе. Їхній внесок в травлення величезний 80-90%! 
Звідси висновок: нормально засвоюються тільки живі комплекси. Щоб засвоїти цукор, білки або жири їх фабричних упаковок, тіло вимушено виробляти величезну масу ферментів і БАВ – заповнювати відсутність лізосом. Наприклад, білий цукор «поглинає» купу вітамінів і стільки кальцію, що у ласунів руйнуються зуби. Щоб максимально зберегти аутолітічность і цінність, їжу лише злегка приварюють: чи не довше 2-3 хвилин, не вище 100 ° С.
Хрусткі борщики і соляночка – головна частина не сирого меню. Їжа, убита термічно, втрачає хімічну стабільність, в тому числі і в консервах. Вже через кілька годин вона стає шкідливою. Якщо вже готувати їжу – тільки на один раз. Ніяких заготовок про запас! Жир заважає травленню і організму зовсім не потрібен. 
Його використовується мінімум, тільки при особливій потребі, скажімо, ложка масла в салат. Ніяку їжу не запивати: це змушує шлунок виробляти масу зайвих ферментів і кислоти. Звідси, зокрема його швидкий знос – гастрити, виразки до 30-40 років.
Їжа повинна бути сезонною. Весна – більше зелені, літо і осінь – плоди і овочі, зима – крупи, гарбуза, коренеплоди. Шаталова та її пацієнти харчуються двічі на день, а краще – один раз, ввечері. Для самої активної фізичної роботи досить 800-1000 ккал. Це приблизно 600-800 г готової свіжої їжі. Все інше створює зайвий перегрів, розгін обміну, Зашлаковка і отруєння тканин тіла, чи то пак змушує нас старіти за якісь 70 років.
Метод Гурзона. Робиться клізма з: – два літри води t 38 °, -1 склянку бурякового соку, -1 столова ложка лимонного соку. Один-два рази на день для онкологічних хворих в найважчих випадках. Один-два місяці на тлі безбілкової дієти. Сокова дієта (німецький варіант): О 6.00 ранку – 115 г. морквяного соку 6.30 – 115г. дистильованої води 7.00 – 115 г.лімонной води 7.30 – 115 г. дистильованої води 8.00 – 115 г. морквяного соку У наступних 5-ти циклах замість лимонної води рекомендується пити по черзі будь-якої доступний фруктовий, ягідний або овочевий сік. Морквяним соком завершити цикл о 20.00 Соки при необхідності можна розбавляти дистильованою водою.
Примітка: лимонну воду можна приготувати самому, розбавивши 30 г лимонного соку 300 г.дистильованої води (на два прийоми). 
Протягом 7-ми днів необхідно пити соки і дистильовану воду із зазначеним інтервалом і в зазначеній послідовності. Соки можна змінювати на власний розсуд, крім морквяного, якого щодня варто випивати 850 г. Не можна додавати цукор. Можна класти трохи меду в лимонну воду. 2-3 рази на день контрастний душ. 
Добре ходити на прогулянки. Гарний настрій і думки. Дотримання дієти мінімум один рік. Краще до 5 років (профілактика рецидивів). А ще краще дотримуватися сироїдіння все життя, як багато людей.
P.S. Редакція не має змоги перевірити вище згадані рекомендації. Але слушні ідеї мають місце, тому треба спробувати використати кожен шанс, щоб оздоровити  організм.

Related

Здоров'я 5805157125261129489

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item