Проблеми України цікавлять Європу все менше - депутат Європарламенту


Європа довго не чекатиме, коли Україна подолає корупцію та проведе реформи.
Таку думку висловив депутат Європарламенту Антанас Гуога на телеканалі ZIK.
"Із приводу ситуації із Саакашвілі, яка відбулася на кордоні України, в Європарламенті є багато думок. На мою думку те, що відбулося, це дуже погано для України. Адже Михайло Саакашвілі сприймався у Європі як дуже солідний та серйозний політик. І тому у Європі прийнято, щоб подібна ситуація вирішувалася переговорами та обговоренням певного плану дій", – прокоментував представник Литви у Європарламенті.
Також європарламентар зазначив, що таких, як Саакашвілі, в Україні буде ще багато, якщо ситуація в державі не змінюватиметься у правильний бік.
"Якщо говорити відверто, то з кожним місяцем проблеми України цікавлять Європу все менше. І якщо в Україні не будуть проводитися реформи, якщо сама Україна не хоче подолати корупцію та покращити життя свого населення, то Європа не буде довго чекати цього, і це потрібно розуміти", – зауважив Антанас Гуога.
Якщо ж Україна хоче досягти позитивних змін, то Європа завжди її підтримає та допоможе. Проте наразі потрібних зрушень недостатньо.
10 вересня прикордонники польської сторони ПП "Шегині" пропустили Міхеіла Саакашвілі на територію України. Однак у нейтральній зоні автобус Саакашвілі застряв: українська сторона закрила кордон зі свого боку, а прикордонники повідомили, що перехід "Шегині" замінований. Після цього Саакашвілі прорвався через український кордон.

Related

Суспільство 7090635594033097064

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item