Як подолати потяг до одруженого чоловіка - відповідь психолога

Як подолати потяг до одруженого чоловіка - відповідь психолога

Перш ніж почати стосунки із одруженим чоловіком, потрібно подумати про наслідки, радить психолог Єгор Тополов.
"Якщо сексуальний потяг виник, то ви або приділяєте цьому аспекту належну увагу і маєте інтим з кимось "безпечним", або вітаємо вас у рядах підпільних наложниць. Ні кохання, ні пристрасть не питають у нас - коли і до кого виникати. Це природно. Посипати собі голову попелом за "гріховні" думки явно не слід. Найкраща допомога в даній ситуації - апеляція до здорового глузду: "Я піду на це - а які наслідки?", - розповідає спеціаліст.
Люди вступають у заборонені стосунки і переконують себе, що це лише секс, це тимчасово тощо.
"Доля часто жартує над такими планами. Люди "зависають" у настільки неблагородному положенні на місяці, роки, десятиліття.
Я поважаю інститут шлюбу так само, як і рішучих, чесних перед собою і партнером людей. Тут не місце моралізаторства і універсальним порадам, на кшталт: "зв'язуйтеся чи не зв'язуйтеся з одруженими". Для когось це, дійсно, може бути тільки хіттю, а для кого-то "нестандартним" початком справжнього кохання. Слухайте серце. Пам'ятайте, що людина, яка згодна заради вас обманювати свою законну дружину, точно так само одного разу зможе обдурити і вас", - підсумовує Тополов.
Надмірно ласкаві і прив'язані одне до одного на початку стосунків пари частіше розлучаються. Надмірна емоційність характерна у період закоханості. Він триває від 3 до 9 місяців. Коли пари стикаються з реальними проблемами, яких не було на початку стосунків, з'являється розчарування.

Related

Цікаво 6295997114814118165

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item