Пізня вечеря: 5 продуктів для нічного перекусу

Пізня вечеря: 5 продуктів для нічного перекусу

Мигдалем, індичкою та спаржею можна сміливо перекушувати вночі без побоювань нашкодити фігурі. Це ще далеко не весь список.
Про нього пише Мedikforum.
Мигдаль багатий цінних вітаміном Е, жирними кислотами омега-3 та іншими корисними мікроелементами. Жирні компоненти мигдалю не відкладаються в жирові депо людського тіла.
М'ясо індички легко засвоюється і містить амінокислоту L-триптофан, яка бере участь в синтезі серотоніну. Тобто "гормон щастя" і допомагає при проблемах з нічним сном.
Зелена спаржа містить цінні пробіотики і стимулює роботу шлунково-кишкового тракту.
Також для нічних перекусів можна використовувати хумус. У цій страві на основі пюре з нуту немає компонентів, що підвищують холестерин, але зате багато цінного рослинного білка.
Грецький йогурт або звичайний кефір забезпечує хорошу роботу кишечника і тому теж входять в список продуктів, які можна їсти вночі, не боячись набрати вагу.
Авокадо містить розчинні волокна, які стимулюють роботу печінки, поліпшують травлення і допомагають тримати під контролем рівень холестерину. Дієтологи рекомендують не вживати за один раз відразу великий плід, досить і половини.
У Великій Британії вчені довели, що від застуди краще їсти шоколад, ніж пити ліки. У солодощах з какао знаходиться речовина, що допомагає позбутися кашлю. Дослідники презентували препарат для усунення кашлю. Секретним інгредієнтом є теобромін, який міститься в плодах какао і в шоколаді з них.

Related

Здоров'я 3431686803411507958

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item