Гладковський-молодший погрожує назвати прізвища людей, які злили переписку

Гладковський-молодший погрожує назвати прізвища людей, які злили переписку
Син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський відповів на розслідування журналістів про розкрадання в Укроборонпромі та пообіцяв скоро розказати, хто надіслав журналістам інформацію.
Про це Гладковський-молодший заявив у відео.
"Полотно за мною називається "зельонка", дозволяє стати автором власної програми буквально за мить. Це програма зі створення оперативної графіки дозволяє зробити будь-яку неіснуючу розмову реальною. Цікаві часи – до реальності домішують фейк і ось їх вже не відрізнити від правди", - каже Ігор Гладковський.
"Що це за розслідування, яке нищить мого батька та мене особисто. Три пункти, щоб пояснити все. Мета номер один – дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії і це головна причина появи розслідування програми "Наша гроші", - стверджує він.
За його переконаннями, для цього "обирають людину, пов’язану міцними робочими стосунками з державою, накривають шквальним вогнем фейків, ними нав’язується думка "команда погана, а отже і президент поганий".
Гладковський-молодший стверджує, що такою мішенню для фейків було обрано його батька – першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.
"Тож пригадаємо, що живемо у правовій країні і можемо законно, через суд, за кожен бездоказовий факт, як вони там кажуть "виписати люлєй", а ще дуже скоро ви дізнаєтесь, хто насправді зліпив цей фейк та злив його журналістам", - заявив Ігор Гладковський.
Нагадаємо: 
  • 25 лютого видання "Bihus.info" оприлюднило розслідування про те, як люди з оточення Петра Порошенка курують розкрадання в оборонній сфері. У розслідуванні фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.
  • За даними журналістів, 22-річний Гладковський-молодший разом із партнерами організував постачання контрабандних російських деталей для військової техніки, за які держпідприємства переплачували у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво "Укроборонпрому" знало про оборудки і давало на них згоду.
  • Гладковський-старший закликав правоохоронні органи перевірити оприлюднені у розслідуванні дані та заявив про тимчасове припинення своїх повноважень.  
  • Гладковський-молодший заявив, що подасть до суду на журналістів програми "Наші гроші" через оприлюднене розслідування, в якому він фігурує. 
  • Президент Петро Порошенко вимагає у правоохоронних органів проведення термінової перевірки інформації, викладеної у розслідуванні журналістів.
  • В "Укроборонпромі" заявили, що вважають некоректним оцінювати розслідування про корупційні схеми за участі оточення президента України і звинуватили журналістів у маніпуляції. Разом з тим концерн відсторонив директорів двох своїх підприємств у зв’язку з розслідуванням про розкрадання. 
  • У свою чергу в НАБУ заявили, що вже займалися деякими фактами корупції в оборонній сфері, які викладено у розслідуванні ЗМІ. 
  • 27 лютого генпрокурор Юрій Луценко підтвердив, що частину деталей для військової техніки Україна отримує контрабандою з Російської Федерації.
  •  Олег Гладковський заявив, що справа, в якій фігурує його син Ігор, "штучно скомпільована з брехливих провокаційних фактів" і її намагаються використовувати у виборчій кампанії".
  • 4 березня Порошенко звільнив Гладковського з РНБО.
  • Олег Гладковський разом із Ігорем Кононенко є найближчими партнерами президента і керують бізнесом Порошенка після його обрання.

Related

Політика 6754953431948947622

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item