Налисники. Без борошна, виявляється, вони просто тануть у роті!

Здавалося б, що налисниками з сиром нікого не здивуєш.
Налисники. Без борошна, виявляється, вони просто тануть у роті!
Але не тут-то було. Якщо приготувати їх не за традиційним рецептом, ви зможете спокусити цим блюдом найвибагливішого гурмана, який навіть худне. Тут втриматися нереально.
Млинці для налисниківвиходять дуже ніжними і буквально тануть у роті, а все з-за того, що вони готуються на молоці і крохмалі. Спробуйте!
Інгредієнти
  • Яйце — 6 шт.
  • Молоко — 0,5 л
  • Крохмаль — 5-6 ст. л.
  • Соняшникова олія — 1 ст. л.
  • Сир — 300 г
  • Цукор за смаком
  • Сметана за смаком
  • Вершкове масло за смаком
Приготування
1) 5 яєць Збийте з цукром,
2) Потім додайте крохмаль, постійно перемішуючи яєчну суміш. Грудочок не повинно бути.
3) Влийте молоко та соняшникову олію. Змішайте. Дайте постояти 15 хвилин. Тісто рідке.
4) Змастіть сковороду олією або шматочком сала один раз. Смажте млинці тільки з одного боку!
5) Приготуйте начинку. Сир перетріть з цукром і 1 яйцем. Мак та родзинки йдуть за бажанням.
6) На готові млинці викладіть начинку з сиру. Загорніть так, як вам подобається.
7) Викладіть налисники в каструльку, казанок або горщик. Шари потрібно перемазивать сметаною і розтопленим вершковим маслом.
8) Відправте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
З отриманого тіста вийде приблизно 25 тоненьких млинців. Тому перед тим, як готувати, запросіть рідних в гості. Вони з радістю оцінять смак неперевершених налисників, при цьому рятуючи вас від обжерливості.
 
Хочеться їх їсти!

Related

Смачно 1539828281245117650

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item