Північний потік-2: у сенаті США схвалили санкції

Північний потік-2: у сенаті США схвалили санкції
Комітет США проголосував за санкції проти компаній, які будують російський трубопровід

За санкції проти компаній, що беруть участь у будівництві російського Північного потоку-2 проголосували 20 членів комітету з 22.

 
Нові санкції за Північний потік-2 схвалив комітет сенату США з міжнародних справ. Про це повідомляє інформагентство Bloomberg у середу, 31 липня.
 
Санкції стосуватимуться компаній, які беруть участь у будівництві газопроводу. Варто зазначити, що на сайті комітету зазначено, що таке питання, дійсно, було на порядку денному, проте ніякого документа з рішенням у публічному доступі поки не розміщено.
 
Законопроєкт, що пропонує обмежувальні заходи, представили республіканець з Техасу Тед Круз і демократ з Нью-Гемпшира Джинн Шейхін. За прийняття документа проголосували 20 членів комітету, двоє висловилися проти. Після голосування законопроєкт розглянуть сенат і палата представників.
 
Нагадаємо, що раніше в США анонсували нові санкції проти Росії. У Вашингтоні розмірковують над тим, якими мають бути санкції - індивідуальні або секторальні.
 
Кабмін також запропонував нові санкції проти Росії через будівництво газопроводу в Крим і незаконний видобуток на українських родовищах.

Related

Економіка 6549532108882093976

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item