Укроборонпром судиться з Міноборони

Укроборонпром судиться з Міноборони

Київський бронетанковий завод не постачає армії готові БТР-3ДА.

Усе через відмову Міноборони погодити підвищену ціну, яку виставив Укроборонпром через здорожчання виробництва, повідомляє Український мілітарний портал .
Державний контракт на виробництво та постачання бронетранспортерів укладено за цінами, дійсними на квітень 2017 року. Протягом 2018-го ціни на комплектувальні вироби, енергоносії та інші витрати значно збільшилися, що істотно вплинуло на вартість БТР-3ДА, повідомляє оборонний концерн.
Також, які відомо, із військовими представництвами Міністерства оборони України не вирішено питання допуску у виробництво іноземної бронесталі.

Бронетранспортер БТР-3ДА серійно виробляється на Київському бронетанковому заводі. Колісна машина оснащена бойовим модулем "Штурм-М" із стабілізованою 30-мм автоматичною гарматою ЗТМ-1, 7,62-мм кулеметом,30-мм автоматичним гранатометом.
Також озброєний високоточним протитанковим комплексом "Бар'єр", що здатний знищувати сучасну бронетехніку противника на відстані до 5 км.
У Миколаєві на державному підприємстві "Миколаївський авіаремонтний завод "НАРП" нині триває ремонт 2 бойових літаків Повітряних сил ЗС України – Су-24М і Су-24МР, що буде завершений до кінця року.

Related

Події в Україні 578674557248899009

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item