Укргазвидобування зупинило бурові роботи в Україні

Укргазвидобування зупинило бурові роботи в Україні
Бурові роботи призупинили по всій Україні

Зупинити роботи вирішили після загибелі одного із співробітників під час робіт на Медведовському родовищі в Харківській області.

 
Компанія Укргазвидобування заднім числом видала наказ про припинення бурових робіт на своїх родовищах. Про це повідомляє видання Нафторинок з посиланням на документ, копію якого має в своєму розпорядженні, у вівторок, 30 липня.
 
Компанія зупинила роботи підвищеної небезпеки, зокрема, буріння і капітальний ремонт свердловин, зварювальні роботи, земляні роботи, які виконуються на глибині понад 2 м та інші. Роботи підвищеної небезпеки зупинені з 24:00 28 липня до особливого розпорядження.
 
Документ датований 26 липня, причиною зупинки вказано закінчення терміну дії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки.
 
За інформацією нафторинку, основною причиною наказу, крім прострочення дозволу, послужив смертельний випадок на Шебелинському відділенні бурових робіт (ОБР), Медведовському родовищі в Харківській області. У ніч на 28 липня під час чищення обладнання від шламу загинув помічник буровика 1981 р.н.
 
Раніше повідомлялося, що Україна наростила видобуток газу з початку року.
 
На початку червня також писали, що в Україні відкрили два нових родовища газу.

Related

Економіка 6596607886161178015

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item