СБУ "накрила" етнічне наркоугруповання

СБУ "накрила" етнічне наркоугруповання
В Україні припинили діяльність етнічного наркоугруповання

Угруповання збувало оптові партії наркотиків дилерам по всій території України. Трьох учасників, в тому числі організатора, затримали.

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією і оргзлочинністю СБУ припинили діяльність етнічного угруповання, учасники якого здійснювали незаконне виготовлення в особливо великих розмірах, зберігання і збут наркотичних засобів і психотропних речовин. Про це повідомили в прес-службі СБУ.
Оперативники встановили, що одним з організаторів угруповання є мешканка Запоріжжя. Ділки збували оптові партії наркотиків дилерам по всій території України.
Під час слідчих дій в Дніпропетровській і Запорізькій областях за місцем проживання зловмисників та в нарколабораторії правоохоронці вилучили кілограм метадону, вісім тисяч таблеток трамадолу, десять кілограмів прекурсорів на суму понад 2 млн грн і обладнання для виготовлення наркотиків.
Зараз троє учасників угруповання, в тому числі організатори, затримані. Тривають невідкладні слідчі дії і розшукові заходи.
Раніше СБУ викрила морський канал контрабанди кокаїну з Південної Америки. Близько 200 кілограм наркотиків розчинили в банках з фарбою і морем переправляли з Південної Америки в порт Одеси.
Також було викрито діяльність групи, яка організувала канал контрабанди героїну з Росії в Україну. Також затримані зловмисники займалися розповсюдженням наркотичних речовин у Одесі.

Related

Події в Україні 2294705373972989263

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item