Гороскоп на 06 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 06 серпня 2019 року.

Гороскоп на 06 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
В цей день Овнам варто прислухатися до чужих розмов. Подвійно важлива думка близьких — супутника життя, членів сім'ї, а також посередника у справах, вчителя, юриста, стиліста, представника офіційної організації. Для бізнесменів отримає особливу вагу слово клієнта або партнера. Не найкращий момент для переговорів і укладення союзу. Ввечері можливий несподіваний вибух емоцій, фінансовий або податковий сюрприз.
Телець
Сьогодні зірки радять Тельцям бути дипломатами, так як будь-яка конфліктна ситуація може мати продовження. І якщо в денні години ще буде шанс залагодити спірне питання шляхом мирних переговорів, то з настанням вечора справа здатна несподівано прийняти інший, більш драматичний оборот. У кращому випадку, на вас чекають легкі непередбачені хвилювання, в гіршому, не виключені моральні або матеріальні втрати.
Близнюки
Вранці Близнюкам краще налаштуватися на помірність у всьому: у справах, любові, творчості, розвагах, тренуваннях. Не варто перевтомлюватися, переоцінювати свої дипломатичні, педагогічні, літературні та фінансові таланти. Вечір принесе вам нові турботи, підвищить вашу чутливість і вразливість, посилить залежність від обставин. Вас може чекати нездужання, творчий або любовна криза.
Рак
Вранці Ракам не варто вести переговори або доводити щось близьким. Небажано відправляти листи, укладати контракт, заводити знайомства. Навіть прості справи можуть «валитися з рук». Можливий глухий кут в міркуваннях. Вечір подарує вам шанс розважитися або надолужити згаяне, але є ризик впасти в іншу крайність: на радощах дозволити собі зайві екстравагантні рішення в діловому і особистому житті.
Лев
Сьогодні Левам варто трохи зменшити оберти. У денний час краще займатися знайомою справою, співпрацювати з надійними людьми, користуватися перевіреними інструментами, маршрутами і транспортом. Не варто вступати в переговори, писати листи, створювати нові зв'язки. Вечір обіцяє несподівані хвилювання у зв'язку з будинком, сім'єю, особистим життям чи фінансами. У ваших інтересах не давати волю негативним емоціям.
Діва
Дівам аж до вечора варто утримуватися від справ і від нових витрат. Бажано відкласти важливі переговори, поїздки, інформаційний пошук, оформлення документів, почекати з висловлюванням своїх ідей і озвучуванням прохань. Увечері необхідно правильно налаштувати свою чутливість: вона стане вашою сильною стороною лише в тому випадку, якщо ви будете господарем своїх таємних бажань і пристрастей.
Терези
Терезам варто бути обачнішими у виборі слів, особливо, якщо вони мають намір озвучити комусь свої власні бажання. В цей день діє прикмета «слово — не горобець: вилетить — не спіймаєш». Не варто починати переговори, давати обіцянки, працювати з важливими службовими та особистими документами. В кінці дня не варто піддаватися імпульсивному бажанню щось купити або продати, подарувати або прийняти в дар.
Скорпіон
Для Скорпіонів найважливішим моментом виявиться вечір. У денні години зірки радять не вірити обіцянкам і чуткам, не вступати в переговори або листування, не просити і не слухати порад: невдовзі ви отримаєте більш точні відомості або самі інтуїтивно розберетеся в суті проблеми. Увечері ваші плани можуть змінити любовні та інші хвилювання, можливий сюрприз від партнера, суперника, начальника або друга.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям не варто прагнути до повторення недавніх успіхів. Краще утриматися від нових зустрічей, пояснень, дискусій. Але варто взяти до уваги актуальні питання, які цікавлять вашого партнера або групу: незабаром і у вас з'явиться шанс висловитися на дані теми. Вечірня атмосфера почне схиляти до емоційності, пристрасності і скритності, може розбудити таємні незвичайні бажання.
Козеріг
В цей день Козерогам варто відмовитися від інтенсивного спілкування, особливо, офіційних переговорів і листування. Краще придушити в собі бажання почати розмову, порозумітися, включитися в публічну дискусію, поставити підпис на важливому контракті, дати швидку відповідь на питання або пропозицію. Ввечері у ваших інтересах приборкати зайві емоції, взяти під контроль творчі, любовні та фінансові пориви.
Водолій
Сьогодні зірки нагадують Водоліям про марність слів, особливо, запізнілих. Якщо пропущено вдалий момент для розмови або коментаря, краще промовчати і дочекатися наступної нагоди. Послання, відправлене в цю добу, може загубитися або затриматися в дорозі. Увечері першочерговим завданням стане контроль за фінансами і емоціями: якщо у вас проблеми, краще не вступати в гру.
Риби
Сьогодні Рибам краще не укладати договорів, але до останньої хвилини не варто відмовлятися від контактів та інформаційних пошуків: можливо, ви дізнаєтеся нові корисні деталі, які допоможуть вам захистити себе. Увечері навіть у найбільш сприятливій обстановці не завадить підстрахуватися, інакше несподівані події або незвичайні умови можуть вибити вас з колії, завдати шкоди поточним справам або здоров'ю.

Related

Цікаво 4336825294870320584

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item