Як часто тобі потрібна близькість згідно знаку Зодіаку?

Як часто тобі потрібна близькість згідно знаку Зодіаку?

Чи можеш ти себе контролювати?


Овен (21 березня - 19 квітня)

Ти - класичний представник стихії вогню. Сeкe для тебе дуже важливий. І чим частіше він відбувається, тим краще. І ти нічого не можеш з цим вдіяти. У тебе занадто багато енергії і пристрасті, якої ти просто не можеш не дати вихід в тому, що ти робиш. І в сексі це проявляється найбільше. Періодично ти не брезгуешь і випадковими зв'язками, щоб заповнити потребу.

Телець (20 квітня - 21 травня)

Ти можеш присвятити занять любов'ю все вихідні. Незалежно від серйозності твоїх намірів щодо партнера. Ти любиш деякий час проводити в передчутті самого cекcа. Тому що після нього cекc ще краще.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Для тебе все залежить від ситуації. Буває, що ти тільки і хочеш, що займатися cекcом. Але буває і таке час, коли тобі простіше справлятися зі справами, зберігаючи цнотливість. Це через твою мінливої ​​і неоднозначною сутності. І перепадів настрою.

Рак (22 червня - 22 липня)

Якщо ти знаходишся в серйозних, глибоких, щирих відносинах, в яких є довіра і емоційний зв'язок, то ти будеш завжди бажати близькості. Ти віддаєш себе своїм почуттям. І ти завжди будеш намагатися висловити свої почуття через вчинки. А ще, це означає, що ти не можеш займатися cекcом без зобов'язань.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Тобі б хотілося займатися cекcом принаймні раз в тиждень. Тобі вдається виглядати і бути привабливою практично без зусиль, це в твоїй природі. А ще у тебе приголомшливо магнетична особистість, що дозволяє тобі знайти підхід до будь-кого. Коли ти налаштована на пристрасний, яскравий cекc, ти зробиш так, щоб це відбулося.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Твій темп - три рази в тиждень, не менше. Ти - людина звички. І це допомагає тобі завжди створити всі умови для комфорту і необхідної частоти твоєї cекcуальной життя.

Ваги (23 вересня - 22 жовтня)

Найбільш дружелюбний знак Зодіаку. Ти не боїшся своїх бажань і відкрито це показуєш. Тобі важливо відчувати себе потрібною і коханою, особливо в стосунках. Тому тобі необхідний cекc близько трьох разів на тиждень або частіше.

Скорпіон (23 жовтня - 22 листопада)

Тобі cекcа хочеться постійно. І не дивно: усім відомо, що ти самий cекcуальний знак із усього Зодіаку. Ти отримуєш від cекcа величезне задоволення. І не завжди тобі необхідно відчувати щось серйозне до людини, з яким ти це задоволення відчуваєш.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Для тебе - це справа випадку. Буває, що тобі хочеться cекcа постійно, а буває, що не хочеться взагалі. Ти непередбачуваний. І будь-яка рутина пригнічує тебе.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Ти - трудяга. Постійно працюєш над досягненням своєї мети. Тому тобі просто необхідно займатися cекcом хоч раз в тиждень заради того, щоб зменшити напругу. Але коли у тебе є час, вихідні і можна розслабитися, то ти пускаєшся в усі тяжкі.

Водолій (21 січня - 18 лютого)

Тобі не так вже й потрібний cекc. Набагато цікавіше розвиватися інтелектуально. Також ти дуже ексцентричний і через це мало хто тебе розуміє. І тобі секс потрібен не частіше, ніж раз на два тижні. Рідко буває, що хочеться частіше.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Чи не кожен день, але пару раз в тиждень точно. Ти - дуже емоційна. Але це не наділяє тебе підвищеної cекcуальностью. Ти відчуваєш потреба в безпеці і тому не віддаєш себе і своє тіло кому попало.

Related

Цікаво 6048540492387046264

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item