Найкращі коханці-чоловіки за знаком зодіаку - як вони домагаються і що люблять!

Астролог розповіла нам про те, які знаки зодіаку пристрасні, а хто спокійний і м'який.

Найкращі коханці-чоловіки за знаком зодіаку - як вони домагаються і що люблять!
Сексуальна поведінка людини, його уподобання і потреби — та область, яку складно розглядати через якусь одну вузьку призму. Справа в тому, що сфера інтимного будується на безлічі факторів: психологічних, спадкових, соціальних, культурних, кармічних.
Не можна відкинути частину цілого і отримати об'єктивну картину. Тим не менш можливо змалювати загальний вектор, заданий людині при народженні. Всі ми в тій чи іншій мірі відхиляємося від нього, але неминуче зберігаємо в собі вагомий астрологічний відбиток.
У зв'язку з цим набагато корисніше буде скористатися підказками зірок, що йти наосліп за тендітною кромці людських взаємин, не так?
З часом, після звикання до партнера, Ви краще за будь астрологічного довідника або проникливого психолога будете здатні розповісти про коханого найпотаємнішу інформацію, ну, а на перших порах все ж варто бути у всеозброєнні і розуміти, які ж особливості є у чоловіків різних знаків зодіаку.
ОВЕН
Чоловіки-Овни непередбачувані, і якщо Вам доводилося стикатися з коханцями, преподносящими несподіванки — перевірте дату народження, напевно вона припадає на березень або квітень. Ви можете чекати від нього багато. Звичайно, представники цього знака — ті ще хвалькуваті люди, але їх самооцінка заснована не на порожньому місці. Зустрічаючись з Овном, будьте готові до напору і імпульсивності в ліжку, але не чекайте того ж у буденності. Кожен представник цього знака досить дипломатичний і тактовний з жінками.
Він навряд чи зажадає від Вас більше, ніж йому дозволили очікувати, але своє урвет обов'язково. Дотримуйтеся обережності, фліртуючи, і не давайте легковажних обіцянок — їх сприймуть всерйоз, а вже після цього Овен не зупиниться не перед чим.
Більшість жінок підкорюються чарівності представників цього знака зодіаку, ніж ті охоче і користуються. Мова і здатність умовляти Овни володіють практично магічним впливом, так що будьте обережні. Ну і не можна не відзначити приємну особливість цих чоловіків, з чим погоджуються практично всі їхні коханки: Овни продовжують домагатися вашого розташування і після першої спільної ночі, вони не байдужіють і не втрачають інтерес до жінки. Від Вас же потрібно всього-навсього покірність і розкутість в його багатих сексуальних фантазіях.
ТЕЛЕЦЬ
Тельці — одні з найбільш прямолінійних знаків зодіаку. Напевно, всі ваші спроби якось обіграти і урізноманітнити побачення з Тельцем не принесли очікуваних результатів. Коли він зацікавлений Вами, це видно неозброєним оком: типові для даної ситуації залицяння, компліменти, які, при бажанні, можна передбачити.
Спокушання для Тельця — поступальний процес, де крок за кроком він рухається до мети, з одним великим «АЛЕ»: ці кроки насправді — галоп. Телець хоче оволодіти Вами швидко, і його наполегливість може приголомшити. Не намагайтеся змінити представників цього знаку зодіаку, і тим більше не варто ображатися: вони такі, які є, тут нічого не виправити.
Секс для Тельця — природна потреба, задоволення якої він буде наполегливо домагатися від Вас, поки не отримає бажане. Його впертість не всім доведеться до вподоби, і багато жінок обуряться, відчувши, що до них ставляться як до засобу задоволення сексуального голоду. Не обманюйтеся, Телець не так холодний, як може здатися.
За зовнішньою простотою також приховані і внутрішній світ, і почуття, і трепетне ставлення до кохання і протилежної статі. Просто засоби вираження у Тельців занадто відвертими. Так само прямі і ці чоловіки в сексі:  їх переваги зводяться до нехитрим інтимним утіхам, знайомим всім і кожному.
БЛИЗНЮКИ
Чоловіки-Близнюки звертаються до вашій уяві. Вони чудові співрозмовники. Деколи складно точно визначити, прагне представник цього знаку дружити з Вами або взявся доглядати. Найцікавіше, що і самі Близнюки часто не можуть відповісти на це, що Вам, можливо, вдавалося переконатися при спробі поцікавитися «в лоб». Одна з важливих рис представників цього знака — мінливість, а тому мотиви власних вчинків вони часто не можуть пояснити навіть собі.
Підлеглі Меркурію, Близнюки чудово орієнтуються в сфері інформації, захоплюються спілкуванням і ведуть однакову стратегію по відношенню до друзів і потенційним партнерам — захоплено розмовляють. Тільки досвід спілкування з конкретною людиною дасть Вам точне уявлення про перспективи розвитку подальших відносин. І, швидше за все, сам чоловік-Близнюк на початкових етапах знаходиться в точно такому ж невіданні. У сексуальній сфері представники цього знака зодіаку воліють виступати в якості спостерігача.
Вони люблять дивитися з боку на себе і на Вас, охоче погоджуються на експерименти з участю третього партнера, займаються любов'ю перед дзеркалом, знімають процес на відео. Якщо Ви готові до подібних експериментів і не боїтеся мінливого вдачі таких чоловіків, можете сміливо відповідати на їх залицяння.
РАК
Раки — найчуттєвіші з чоловіків. Жодна жінка, що зустрічалася з Раком, не зможе закинути в неуважності або холодності. Він занурений у свій внутрішній світ, але з нього уважно спостерігає за Вашою. Якщо він закоханий у Вас, це видно неозброєним оком. Чоловіки цього знака зодіаку обсипають жінку компліментами і всіляко доглядають, але головне — щиро і повністю впускають в свою душу.
Якщо Вам траплялося знехтувати цим жестом, то не варто пояснювати, що цей вчинок загрожує довічним розривом з таким чоловіком. Найпарадоксальніше, що Рак не просто доглядає за Вами, а дозволяє Вам доглядати за ним, що, з точки зору представника цього знака зодіаку, є вищою формою довіри. У сексуальній сфері можете очікувати реалізації будь-яких Ваших фантазій.
Рак орієнтується на переваги партнерки, запам'ятовуючи її ерогенні зони. Це не та людина, яка примусить Вас до експериментів, стане пригнічувати і вимагати беззаперечного підпорядкування. Швидше, він сам — покірний виконавець. Не всім жінкам подібний підхід до душі, і вони нерідко скаржаться на відсутність у Раків вольового стрижня, що, звичайно, оману: чоловіки цього знака мають власні фантазії, але щоб відкрити їх, Вам потрібно буде вийти на особливий рівень довіри.
ЛЕВ
Чоловіки-Леви до крайнощів віддані нарцисизмом, вони зачаровані собою і ніколи не приховують цього. Однак навряд чи хтось з представників цього знака зодіаку коли-небудь викликав у Вас роздратування. Занадто вони переконливі в своїй самозакоханості. Спілкуючись з Левом, охоче віриш, що у нього є всі підстави для неймовірно високої самооцінки. Він може переспати з найдешевшою розпусницею, але для себе шукає королеву, і якщо зацікавився Вами, то це дасть зрозуміти вишуканими компліментами та щедрими подарунками.
Увагу Лева завжди приємно. Він знає підхід до жінок, а його жести завжди підкреслено аристократичні Тим не менш все спілкування напевно буде проходити в контексті відомої жарти: «Що це ми все про мене та про мене, давайте про Вас. Як я Вам?». Намагаючись Вам сподобатися, Лев ніколи не забуде про те, що він притягнений не просто Вами, а Вами поруч з ним — тобто жінка Леву приваблива саме як супутниця, яка буде підкреслювати його статус. У сексі Вам доведеться забути слова «ні» і «не хочу» — є лише бажання Вашого чоловіка, його прагнення володіти. Будьте готові до зв'язувань, орального і анального сексу при повній байдужості до Ваших потреб. Лев може тільки домінувати, і якщо не буде, як він хоче, то не буде ніяк.
ДІВА
Чоловіки-Діви вимогливі до себе, а тому, намагаючись сподобатися партнерці, вони доглядають за зовнішнім виглядом, виявляють уважність і чемність, ведуть себе ніжно і привітно. Все це було б чудово, якби не один недолік: саме перше побачення з Дівами навряд чи трапиться, якщо Ви самі не запросіть його. Історії відносин з чоловіками цього знака зодіаку завжди цікаві своєю нестандартністю, оскільки перші кроки роблять саме жінки, причому цими кроками часто доводиться покрити дуже тривалі відстані.
Якщо у Вас в житті планувався, але так і не відбувся роман з Дівою, запитайте себе, наскільки Ви були тоді наполегливі? Цілком можливо, що не вдалося дотиснути, а чоловік так і не взяв ініціативу в свої руки. Схожа картина і в ліжку. Чоловік-Діва невибагливий у питаннях сексу, і може здатися, що він зовсім не зацікавлений в інтимній сфері ваших відносин...
Це помилкове враження, але щоб розвіяти його, буде потрібно багато часу і зусиль з Вашого боку. Будьте терплячі. Щодо будь-яких переваг Діви в сексі говорити складно. Згідно астрологічній карті тіла, даного знаку зодіаку відповідає живіт — і це дійсно працює на жінках-Дів, у той час як чоловіки залишаються стриманими. Набагато більший ефект буде не від фізичних дій, а від створення комфортної для Дів атмосфери: чистоти, розміреності, спокою.
ВАГИ
Залицяння чоловіків-Терезів деколи вводять жінок в подив. Якщо Вам траплялося мати тривалий роман з представниками цього знаку зодіаку, то Ви, звичайно, знаєте, що їм потрібно заохочення і підбадьорювання, щоб переконатися, що все відбувається в правильному руслі. Керовані Сатурном, Ваги ставляться з притаманною цій планеті серйозністю і до відносин, міркуючи, що для збереження рівноваги потрібно по черзі класти по монеті в кожну чашу.
У зв'язку з цим роман з Вагами — це не історія одного спокушання жінки чоловіком, а їх спільний рух до єдиної мети. Якщо Ви зупиніться, замре і він. Схожий механізм діє і в інтимній сфері. Терези не грають в одні ворота і стежать за тим, щоб їх партнерка відчувала однакову з ними задоволення. Як і інші повітряні знаки, Ваги схильні до вуайеризму і ексгібіціонізму, так що майте на увазі, що він з цікавістю підкрадеться підглянути за Вами в душі або запропонує зайнятися любов'ю в місці, де Вас можуть помітити. Стосунки з чоловіками-Вагами — це взаємний процес, у якому завжди є можливість внести певні корективи. Проте не варто ідеалізувати Ваги, оскільки цей знак вітряний, невірний і непередбачуваний, що вимагає від Вас великої витримки і твердої волі.
СКОРПІОН
Скорпіони — одні з представників самих пристрасних знаків зодіаку. Сексуальне бажання — чи не керує ним почуття. Багато жінок, що мали відносини зі Скорпіонами, характеризують їх як стурбованих, хтивих і ненаситних. Частково таку думку вірно, однак не варто забувати, що один натиск — ще недостатня підстава для того, щоб мати успіх у протилежної статі. Скорпіон не лише одержимий сексом, а ще й знає, як його отримати. Він талановитий спокусник, здатний чи не на рівні інстинкту знайти підхід до більшості жінок.
Його чарівність — сильна зброя, але не варто лякатися: перед вами не бездушна машина для сексу, а жива людина зі своїм складним чуттєвим світом. Якщо Скорпіон виявляє до Вас інтерес, це помітно і так. Відповідати чи ні на його залицяння — питання для кожного окремого випадку. Куди важливіше бути впевненою, що Вам є, що дати такому чоловікові, щоб Ви були для нього не тільки засобом задоволення потреб, але й зацікавили як потенційна супутниця. Інтимна сфера відносин зі Скорпіоном найбільш насичена. Будьте готові до найбільш екстравагантним сексуальних експериментів, у тому числі садистським і мазохістським.
СТРІЛЕЦЬ
Чоловіки-Стрільці — досвідчені спокусники, здатні знайти підхід навіть до самої неприступною жінці. Вони товариські, ерудовані, винахідливі, завдяки чому легко намацують ту вузьку кромку, за якою можуть стрімко, як шпигуни, перебратися зі статусу незнайомця в статус Вашого коханого. Постарайтеся якомога далі відтягнути цей момент, інакше станете для Стрільця однією з багатьох у списку спокушених ним жінок.
Невірність — в природі цього знаку зодіаку, і він просто не в змозі змиритися, що у світі ходять тисячі спокусливих жінок, які ще з якоїсь причини не стали його коханками. Він хоче насолодитися кожною, а відносини для нього — форма обмеження, на яку він зважитися лише з тією жінкою, у якої зможе знайти досить багато граней, щоб нею відшкодувати весь світ. Не дивно, що серед Стрільців найбільша кількість чоловіків, які наполягають на вільній формі відносин. У сексі вони також прагнуть до різноманітності і досліджують безліч його проявів. Один з провідних сексуальних мотивів Стрільця — фетишизм, що до частин тіла, одягу, надихаючим образів.
КОЗЕРІГ
Чоловік-Козеріг ніколи не намагається приховати свого інтересу до Вас. Він уникає бути в центрі компанії і часто може взагалі триматися в стороні, але якщо він вибере Вас з числа інших, то самим прямим чином дасть зрозуміти це. Цілком природно, якщо коли-то на побаченні Козеріг погладив під столом Вашу коліно. Жінки, які близько знають Козерогів, у курсі того, що цей вчинок — помірний спосіб чоловіка-Козерога продемонструвати свою зацікавленість.
Насправді його сексуальні запити дуже великі, оскільки самі представники знаку Козерога надто вимогливі. Для чоловіків характерні різні сексуальні експерименти, в тому числі і жорстокі, здатні заподіяти реальні фізичні страждання. Однак не варто бачити в цьому реальну загрозу. Козероги відрізняються схильністю все планувати наперед, в тому числі і розписувати сексуальну програму, так що в ній не очікується нічого непередбаченого, того, що могло б вийти з-під контролю Вашого чоловіка. В першу чергу Козероги цінують Ваші старання задовольнити всі його потреби, але слід тримати цей процес в строгих рамках, оскільки в своїх інтимних бажаннях Козероги часто не знають міри і можуть зайти надто далеко.
ВОДОЛІЙ
Чоловіки-Водолії частіше мріють про залучають їх жінок, що намагаються реально познайомитися з ними. Вирішивши поцікавитися у своїх знайомих пар, в яких представник сильної статі — Водолій, про те, як склалися їхні стосунки, Ви переконаєтеся, що статистика тут одноманітна і чоловіки, народжені під цим знаком зодіаку, досить нерішучі. З усіх чоловіків, що належать до стихії повітря,
Водолії — єдині, не схильні до зради. Уран, повелевающий їх мотивами, сприяє завжди свіжому погляду на свою партнерку. Водолії здатні годинами пробувати на коханій жінці різні види пестощів, завжди знаходячи в цьому нові відчуття. Однак подібні дії більшості жінок не подобається — занадто вони монотонні.
Якщо багатогодинний масаж або затяжна оральна стимуляція Вам набридли — не соромтеся, скажіть про це Водолію. Представники цього знака обов'язково врахують Ваші зауваження і візьмуть до уваги побажання. Вони легко погоджуються на пропозиції використовувати ту або іншу позу, інтимну іграшку або змінити обстановку.
РИБИ
Чоловіки-Риби охоче йдуть на контакт, і, якщо Ви їх зацікавили, обов'язково розкажуть Вам про себе і свої захоплення. Навряд чи розмова буде про щось таємниче, але майте на увазі: якщо Риби говорять з ентузіазмом, то явно хочуть справити на Вас враження. Знайте, що для чоловіків, народжених під дванадцятим знаком зодіаку, це вже значний крок. Символ Риб сам у собі містить протиріччя, і також суперечлива натура цих чоловіків. Їх мотиви і прагнення знаходяться в постійних внутрішніх конфліктах, так що не варто очікувати якихось цілеспрямованих залицянь і знаків уваги.
У сексуальній сфері Риби вимогливі і непередбачувані. У них немає певних пристрастей, але тим не менш варто очікувати, що уподобання кожного окремого представника знака Риб виявляться якийсь екстравагантної фантазією, з якою погодиться далеко не кожна жінка. Що це буде — переодягання, культ щиколоток або заняття сексом в публічних місцях — передбачити неможливо, але якщо представник цього знака зодіаку завоював Ваше серце, то навряд чи ці бажання стануть серйозною перешкодою для Вашої любові.
Всі ми індивідуальні, і кожні відносини пов'язані зі складнощами притирання один до одного. Не можна написати вичерпне керівництво про інтимне життя людини, здатна убезпечити від помилок і передбачити будь-які ситуації. Будьте щире, уважніше, терпимішими один до одного і дбайливо ставитеся до Вашої інтимної близькості, адже вона є хитким містком для фізичної злиття Ваших душ. Не бійтеся відкритися коханому з самої таємницею свого боку, прийміть його з усіма особливостями, і Ви знайдете гармонію.

Related

Цікаво 3734455885275106677

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item