Зеленський вимагає переговорів по загибелі вояків

Зеленський вимагає переговорів по загибелі вояків
Зеленський прокоментував загибель українських військових на Донбасі

Президент просить Меркель, Путіна і Макрона про термінову зустріч у нормандському форматі через загибель чотирьох військових на Донбасі.

 
Президент України Володимир Зеленський закликав лідерів країн-учасниць нормандського формату зібратися для відновлення переговорів щодо ситуації на Донбасі. Про це глава держави повідомив у Facebook.
 
Як відзначив президент, у вівторок, 6 серпня, біля Павлополя загинуло четверо українських військових унаслідок обстрілів.
 
"Четверо українських військових загинули поблизу Павлополя від обстрілів з ручного протитанкового гранатомета. Хлібне перемир'я тривало 17 днів. Сьогоднішній інцидент спрямовано на підрив не тільки цього перемир'я, а й переговорного процесу в цілому", - заявив Зеленський.
 
За його словами, Україна хоче миру - і це прагнення незмінне.
 
"Україна щиро прагне миру. І наше прагнення є незмінним. Сьогодні увесь світ побачив, хто саме миру не хоче", - зазначив він.
Нагадаємо, сьогодні на Донбасі загинуло четверо бійців ЗСУ. З 00:45 протягом майже години сепаратисти застосовували озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю біля села Богданівка Донецької області.

Related

Політика 5378719877139932415

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item