Гороскоп на 07 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 07 серпня 2019 року.

Гороскоп на 07 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен
Сьогодні Овнів з особливою силою вабить таємне, заборонне, надприродне. Можливий підвищений інтерес до містики, сексу, маніпуляцій, секретам фінансового та кар'єрного успіху. Любов буде підживлюватися ревнощами, а діловий ентузіазм бажанням взяти реванш. Є небезпека ділових ризиків, кризи, збитку. Знадобиться витримка, вміння контролювати ділові, фізіологічні і психологічні процеси.
Телець
Тільцям в цей день важливо відчути обстановку і зуміти підлаштуватися. Взаємна тяга може змінитися бурхливою сваркою, діловий інтерес гострим конфліктом, і навпаки. Чим ближче і цінніше людина, тим важливіше з нею порозумітися. Найбільш захищений і стабільний сьогодні офіційний союз (чи союз зрілих людей), заснований не тільки на почуттях, а й на досвіді, правилах, принципах, цілях і звичках.
Близнюки
Близнюкам зірки радять налаштуватися на вирішення непростих завдань, приготуватися до емоційно нестабільної обстановці, невеликої кризи або жертви. Навіть у рядовій справі не обійдеться без ускладнень. Можливі проблеми у справах, в дорозі, клопоти у зв'язку з вихованцями, авто, здоров'ям. Тікати від труднощів не варто: мужність, завзятість і почуття обов'язку в результаті окупляться. Стане в нагоді чуття або зв'язок з родиною.
Рак
Сьогодні Раки відкриті сильним емоціям і можуть самі не помітити, як стали їх жертвою. Наприклад, заручниками власних любовних пристрастей або творчого ентузіазму. Надмірно креативний підхід здатний створити проблеми і в діловій сфері, підштовхнувши вас до ризикованого рішення. Однак і криза може піти вам на користь. Не завадить прислухатися до своєї інтуїції або порадитися із знаючими людьми.
Лев
Сьогодні Левам варто контролювати свій темперамент. Якщо ви свідомо йдете на оновлення, хвилювання або ризик, важливо не доводити процес до критичної межі. В іншому випадку, можливий вибух негативних емоцій, що спричиняє ділові проблеми, сімейні сварки, сцени ревнощів і інші драматичні ефекти. Самовладання допоможе правильно реагувати на провокації, в тому числі від близьких людей.
Діва
Для Дів потенційно продуктивна доба, але варто врахувати, що будь-яке починання сьогодні стартує з тієї чи іншої проблеми. Труднощі можуть мати як технічний, так і психологічний характер. Можливо, для початку вам доведеться впоратися з емоціями, вирішити питання з транспортом, обладнанням, фінансами чи безпекою. Зірки радять у будь-якій справі триматися перевіреного сценарію: буде менше перегинів.
Терези
Для Терезів сьогодні гостро стоїть питання ресурсів, особистих і спільних. Мова може йти не тільки про гроші і речі, але і творчий потенціал, запас енергії або міцності, силі любові. Потрібна обережність в угодах, покупках, позиках, управлінням майном, при перерозподілі цінностей і резервів, врученні подарунків: велика ймовірність збитку, заздрості, сварок, ризиків, інших негативних побічних ефектів.
Скорпіон
Сьогодні багато які Скорпіони самі спровокують навколо себе кипіння пристрастей. Можлива любовна або творча криза, фінансовий або кар'єрний ризик, сплеск спортивного азарту або ділової конкуренції. Важливо зрозуміти, в якій якості ви себе бачите в новій п'єсі — в ролі режисера або пасивного «акторського матеріалу». Від цього залежить ваша перемога або поразка. Небажані починання та угоди.
Стрілець
Сьогодні Стрільці не в самому вдалому положенні, можуть бути безсилі перед обличчям цих подій і викликаних ними переживанями. Цей день підкреслить приховані драматичні моменти у ваших справах і любовних відносинах. Може назріти криза в зарубіжному бізнесі чи інших проектах, які ви ведете з іноземцями (іногородніми). Багато що вирішить наявність таємних резервів та їх доступність в даний момент.
Козеріг
У подіях цього дня Козерогам бажано брати участь лише остільки, оскільки зачіпають їхні насущні інтереси. Всю іншу «самодіяльність» краще виключити, у тому числі, ділову й любовну ініціативу, просування своїх талантів, операції і розпорядження ресурсами. У вимушених акціях не завадить підстрахуватися або прислухатися до інстинкту самозбереження. Не варто привертати до них дітей і друзів.
Водолій
Для Водоліїв загальний фон дня несприятливий. Навіть зовнішня ідилія часто буде лише ширмою. У будь-яких відносинах легко загострити розбіжності, ставши жертвою провокації або маніпуляції. Лише досвідчені, холоднокровні і захищені Водолії можуть дозволити собі ризиковану публічну гру. Іншим зірки радять відкласти будь-які ініціативи, як індивідуальні, так і спільні, і менше діяти напоказ.
Риби
Для Риб сьогодні є ризик «заплисти за буйки»: перевищити повноваження, не впоратися з почуттям або перевтомитися, з перспективою травми або загострення хвороби. Контролювати азарт, залишитися в межах норми і вчасно припинити авантюру допоможуть надійний план, професійний саппорт, старший друг, чуття або досвід. Варто бути обережнішими у чужих володіннях, працюючи з іноземцями і користуючись їх послугами.

Related

Цікаво 8436583532262186299

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item