СБУ: В Сумах готували теракт на День Незалежності

Сумчанин зі спільниками планував теракт в Сумах, кажуть в СБУ

Спецслужба затримала члена радикального угруповання за підозрою в підготовці теракту під час святкування Дня прапора та концерту Кварталу 95.

Служба безпеки України заявляє про запобігання теракту, який готували на День Незалежності в Сумах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ у вівторок, 20 серпня.
"У Сумській області Служба безпеки України запобігла провокації під час масових акцій напередодні Дня Незалежності України", - йдеться в повідомленні.
Зазначається, що співробітники спецслужби затримали 19-річного сумчанина, який є членом радикального молодіжного угруповання.
Правоохоронці вважають, що він разом зі спільниками планував підірвати боєприпаси і вибухівку в місцях масового скупчення людей.
"Правоохоронці вилучили за місцем проживання зловмисників гранату Ф-1, боєприпаси і вибухові речовини. Слідство перевіряє версію про підготовку провокаційних акцій під час масових заходів, в тому числі в культових приміщеннях, а також під час урочистостей з нагоди святкування Дня Прапора України та проведення концерту KVARTAL-FEST 23 серпня на території Сумської області", - заявляють в СБУ.
Підготовлено повідомлення про підозру у вчиненні злочинів. Триває досудове слідство.

Related

Події в Україні 5003246439210895703

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item