Презентація Galaxy Note 10: чого очікувати від Samsung

Презентація Galaxy Note 10: чого очікувати від Samsung
У середу, 7 серпня, відбудеться презентація Galaxy Note 10

Разом з флагманським смартфоном компанія повинна презентувати смарт-годинник і гнучкий смартфон.

Південнокорейська компанія Samsung у середу, 7 серпня, представить свій флагманський смартфон Galaxy Note 10. Також очікується, що компанія оголосить про перезапуск гнучкого смартфона Galaxy Fold. Про це повідомляє видання Tech Crunch.

Samsung Galaxy Note 10

Головною метою організації презентації є флагманський смартфон. У мережі вже з'явилися допрем'єрні фото і відео ґаджета, але точні характеристики новинки будуть відомі 7 серпня.
 
За попередніми даними, смартфон оснастять зігнутим з боків 6,3-6,8-дюймовий AMOLED-дисплеєм. Флагман отримає до 12 ГБ оперативної пам'яті і потрійний модуль камер: дві на 12 Мп і ширококутний об'єктив на 16 Мп. В Note 10 поставлять 3600 мА-ч акумулятор, а в Note 10 Plus - 4300 мА-ч.
Фото: Tech Crunch
 
Повідомлялося, що смартфон можна буде підключати до зовнішніх моніторів і отримає стилус з функцією управління жестами.
 
Орієнтовна вартість смартфона очікується від $1100 до $1200, а моделі з підтримкою 5G можуть коштувати ще дорожче.
 

Galaxy Watch Active 2

Очікувалося, що Samsung представить другу версію смарт-годинника Galaxy Watch Active разом з флагманом у Нью-Йорку. Але в Мережі вже з'явилося повне презентаційне відео новинок, щоправда, від компанії The Verge.
 
Представлені версії з 40-мм і 44-мм дисплеями, функціями відстеження фізичної активності і AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 × 360 пікселів.
Фото: Samsung
 
Повідомляється, що новинки отримають процесор Exynos 9110, 768 Мб оперативної пам'яті, і 4Гб внутрішньої пам'яті.
 
Обсяг батареї для версії з великим екраном складе 340 мА-ч, а з меншим - 247 мА-ч. Водозахист скла Gorilla Glass дозволить приймати душ у годиннику, але не занурюючись у воду.
 
Повідомляється, що новинка з'явиться в магазинах 27 вересня за стартовою ціною 279 доларів.
 

Перезапуск гнучкого смартфона Galaxy Fold

Модель провалилася під час першого виходу на ринок навесні 2019 року. Раніше в Samsung повідомили, що оновлені Galaxy Fold з'явиться в продажу у вересні 2019 року. Це дає право припустити, що доопрацьований гнучкий смартфон покажуть разом із флагманом.
Фото: Cnet
Інженери протягом півроку виправляли основні помилки. Так верхній захисний шар Infinity Flex Display помістили за лицьову панель і поліпшили захист від зовнішніх часток. Під гнучким дисплеєм розмістили металеві шари для його посилення.
 
Першу тестову версію Samsung Fold продавали, приблизно, за $1980. Скільки коштуватиме оновлена версія - поки що невідомо.
 
Напередодні Samsung представила "розумний" Galaxy Watch Active 2. Також повідомлялося, що з'явилося реальне фото Samsung Galaxy Note 10+.

Related

Технології 1930002180045095529

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item