День в ООС: 14 обстрілів, поранений один боєць

День в ООС: 14 обстрілів, поранений один боєць
На Донбасі не вщухають обстріли

Ворог обстрілював позиції українських військових з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, БМП, гранатометів і стрілецької зброї.


Підрозділи сепаратистів на Донбасі з початку нинішньої доби 14 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні в п'ятницю, 27 вересня.
Йдеться, що противник обстрілював позиції ЗСУ із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог зробив шість обстрілів: поблизу Водяного (тричі), Богданівки, Авдіївки і Лебединського.
 
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ зафіксовано шість обстрілів: біля Новолуганського (тричі), Майського, Луганського (тричі), Південного і Новозванівки.
 
Нагадаємо, за добу 26 вересня сепаратисти 23 рази порушували режим припинення вогню. У результаті обстрілу один боєць ЗСУ був поранений.

Related

Події в Україні 1519895166115215226

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item