Гороскоп на 30 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 вересня 2019 року.
Гороскоп на 30 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Вранці уяву Овнів буде поглинено недавньою подією, особливо, якщо це діалог або знайомство. Можлива залежність від чужих думок. Є ризик сплутати ролі, покласти на когось забагато надій. Овни, які допустили промах, ризикують не помітити за лояльністю інших людей назріваючий конфлікт. Друга половина дня підкреслить фінансову сторону справ, емоційну і чуттєву грань відносин.
Телець
Для Тельців сьогодні залишається важливим процес взаємодії з оточуючими людьми, але протягом дня у цій сфері відбудеться зміна акцентів. Якщо вранці в будь-якому діалозі буде достатньо дотримуватися етикету і формальностей, то з середини дня в гру втрутяться психологічні, чуттєві або фінансові нюанси. Вам стане складніше передбачити каприз іншої людини і свою власну реакцію на її крок.
Близнюки
Займатися теорією свого задуму зірки радять Близнюкам на початку дня, так як пізніше доведеться мислити в більш практичному ключі. Несподівана обставина змусить вас побачити зворотний бік своїх планів. Можливо, ви зрозумієте складність попередньої чорнової роботи, усвідомите міру відповідальності або справжню ціну питання. Уваги може зажадати здоров'я, бюджет, підопічний, режим праці.
Рак
Початок дня для Раків не надто продуктивний. У цей час зірки радять вам займатися нескладними дрібними справами і по можливості залишатися вдома. Не варто продовжувати діалог, який вас засмучує. Середина дня принесе позитивний перелом. Зовнішній поворот — або непримітна, але внутрішньо значуща подія — можливі у ваших фінансових справах, в творчості, в особистому житті або стосунках з друзями.
Лев
Цей день Левам не варто починати з інтенсивного спілкування, нових зустрічей. Багато які Леви виявлять, що їх мозок перенасичений інформацією і вимагає часу, щоб упорядкувати враження. Протягом дня нагадають про себе поточні справи і відновлення, а до ментального перевантаження додасться емоційне. Стане корисно привести в порядок не тільки психологічну сферу, але й побут, територію, здоров'я, робоче місце.
Діва
Сьогодні Дівам краще не робити ставку на раціональне мислення: йому, як і м'язам тіла, деколи потрібен відпочинок. Вранці не варто вести нові переговори, доречно лише уточнення деталей. Друга половина доби активізує ваше чуття, пам'ять і фантазію, чому посприяє несподіваний поворот подій. Варто вам розслабитися, і ваш мозок сам почне підказувати вам безпечні дії знайомим алгоритмом.
Терези
На початку дня Терезам варто відкласти справи і прислухатися до себе. Сигнали, що подаються свідомістю і фізичним тілом, будуть удвічі важливі для Терезів, народжених у середині жовтня. Не варто виступати сьогодні з новими заявами і активно вести переговори, важливіше осмислити враження минулого уїк-енду. У другій половині дня несподівана подія змусить вас привести в порядок ресурси, рахунки або господарство.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам вигідно дотримуватися «обітниці мовчання». На початку дня вона буде тактичною необхідністю, але у другій половині доби стане для багатьох Скорпіонів природним виявом їх натури. Не виключена непередбачена гальмуюча подія у відносинах, яка спровокує між вами і партнером класичну німу сцену і викличе у вас питання. Ймовірно, ви будете порушені глибше, ніж покажете.
Стрілець
Вранці Стрільці будуть сповнені оптимізму, особливо, якщо добре провели вихідні. Однак подальший розвиток подій навряд чи дозволить продовжувати в тому ж дусі. Непередбачена ситуація може зажадати від вас обережності, усамітнення і малоприємних вимушених дій, посилить недовірливість і вразливість. Успіх почне залежати від організації справ, вміння тримати свої плани або пристрасті в таємниці.
Козеріг
Козерогам варто зачаїтися вранці. Активність у цей час — вірний програш, навіть на своєму полі. Взяти своє простіше у другій половині дня. Нетривіальна подія стане сюрпризом для всіх, але не для вас. Можливо, ви передбачали або підлаштували її, а якщо ні, то у ваших інтересах буде діяти доля. У вас почнуть потребувати старі друзі. Навіть ваші недоліки в чужих очах обернуться достоїнствами.
Водолій
На початку дня у Водоліїв буде час осмислити отримані нещодавно новини, зваживши всі їхні явні плюси і приховані мінуси. Затягувати аналіз зірки не радять, так як у другій половині доби гору над логікою почнуть брати емоції. У приватному житті або професії не виключений фатальний момент, контролювати який вам не дано. Можлива інтрига, диктат батьків, начальства, іншої владної фігури або сили.
Риби
Відповіді на свої запитання Риби отримають у другій половині дня. Все, що вранці лякало або інтригувало вас, до вечора стане ясніше. Не виключено, що картина вас не дуже втішить, але і приводів для смутку буде небагато. Ймовірно, багато що ви передбачали заздалегідь. Однак вагомий мотив для занепокоєння все ж буде, якщо раніше ви ігнорували закон, невірно уклали договір або зв'язалися не з тими людьми.

Related

Цікаво 1432723565686265251

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item