Маск назвав терміни виведення на орбіту корабля Starship

Маск назвав терміни виведення на орбіту корабля Starship
Прототип Starship виготовлений із легованої сталі

Перший випробувальний політ Starship на висоту 20 кілометрів відбудеться вже через один-два місяці.

 
Космічний корабель Starship американської компанії SpaceX може виявитися на орбіті менш ніж через півроку. Про це сказав засновник компанії Ілон Маск під час презентації на пусковому комплексі SpaceX у районі Бока-Чіка у штаті Техас, повідомляє ТАСС у неділю, 29 вересня.
 
"Це прозвучить шалено, але, думаю, ми хочемо досягти орбіти менше ніж через шість місяців", - сказав Маск під час заходу, приуроченого до річниці першого виведення корисного вантажу на орбіту ракетою-носієм Falcon-1 у 2008 році.
 
Глава SpaceX підтвердив, що перший випробувальний політ корабля на висоту 20 км відбудеться вже через один-два місяці. У своєму виступі він ще раз детально описав характеристики ракети. Прототип виготовлений із легованої сталі, його довжина становить 50 метрів, діаметр - 9 метрів, вантажопідйомність - 150 тонн.




Starship - космічний корабель багаторазового використання, призначений для польотів на Марс і розрахований на 100 осіб. Як раніше неодноразово підкреслював Маск, він заснував у 2002 році SpaceX з метою надання допомоги людству в колонізації Марса. Тимчасовим орієнтиром відправки дослідників на Марс він називав 2022 рік.

Related

Технології 2668668645379834565

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item