Крамниця, тренажерний зал і перукарня: куди етапували Зайцеву

Крамниця, тренажерний зал і перукарня: куди етапували Зайцеву

Засуджену на 10 років за масштабну аварію в Харкові Олену Зайцеву етапували в колонію 2 вересня.
Вона буде відбувати термін в Покровському виправному центрі № 79 в Дніпропетровській області, повідомляють "Коментарі. Харків".
Заклад із сектором мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання для жінок, засуджених до позбавлення волі, вказано на Тюремному порталі.
Установа працевлаштовує засуджених на власному виробництві та на контрагентських об'єктах. Основний вид діяльності – пошиття одягу. Також створені дільниці по виготовленню шлакоблоку та тротуарної плитки.
Засуджені проживають у чотириповерховому гуртожитку. В установі функціонують: медичний пункт, банно-пральний комбінат, перукарня, крамниця, біб¬ліотека, тренажерний зал, дільниця ремонту взуття, кімната для проведення релігійних обрядів, зазначається на сайті.
18 жовтня 2017 року на перехресті вул. Сумської та вул. Мечникова в Харкові зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Після удару "японець" врізався в світлофор, перекинувся і вилетів на тротуар, де збив пішоходів. В аварії загинули 6 людей, ще 5 отримали травми. Суд першої інстанції засудив Зайцеву і іншого водія Геннадія Дронова до 10 років позбавлення волі, Апеляційний суд вироки не змінив. Геннадія Дронова етапували 28 серпня до Крюковської виправної колонії №29. Звідти має намір подати касаційну скаргу.

Related

Суспільство 3851782466728225136

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item