Гороскоп на 16 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 жовтня 2019 року.
Гороскоп на 16 жовтня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни можуть виявитися більш інертними, ніж зазвичай. Не виключені моменти ліні, пасивності, залежності від почуття насичення або від інших фізичних задоволень. Велика ймовірність скасування або перенесення зустрічей. Зірки радять відкласти починання, а за необхідні поточні справи братися як можна раніше, особливо, якщо це платежі, покупки або переговори на фінансові теми.
Телець
Сьогодні у Тельців збережеться тяга до спілкування або флірту, але привід для активного обміну думками та емоціями може виявитися вичерпаний. Щоб продовжити вчорашній діалог, варто повернутися до нього раніше: ввечері ви і ваш візаві можете синхронно втратити інтерес до бесіди. Залишок дня вам краще присвятити своїм звичкам і примхам, а також обмірковуванню недавніх розмов і почерпнутої в них інформації.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам краще знизити активність. Будь-які починання рекомендується відкласти до завтра. Замість роботи на знос або виснажливого спілкування, не завадить влаштувати собі день відпочинку, усамітнення і поповнення сил. Заради цього не забороняється на час перервати нескінченний цикл рутинних турбот або тренувань: для гарного самопочуття важливі не досягнення і приплив новин, а спокій, комфорт і захищеність.
Рак
Ракам варто скористатися правом відпочити або зменшити темп, який у них сьогодні напевно з'явиться. День не сприяє до зростання навантажень і загострення відносин, дозволяє уникнути нових конфліктів і «поставити на паузу» наявні справи. Навіть скромні успіхи варто відзначити, але в спокійній обстановці і вузькому колі друзів: це допоможе закріпити корисні угоди і посилити віру в кінцевий успіх.
Лев
Сьогодні Левам не варто втрачати з виду професійну, фінансову чи іншу практичну перспективу, але є сенс трохи розслабитися. До нових справ в цю добу приступати не рекомендується, краще проявити послідовність і завершити розпочате. Важливі наради, цільові зустрічі, відповідальні акції зірки радять перенести на ранок, поки свіжі вчорашні плани або не втратили значення бажання.
Діва
Сьогодні Діви не перестають мислити прагматично і об'єктивно, але можуть потребувати у паузі для «перетравлення» інформації і вражень. Можливі хвилини ліні або неуважності. День запрошує зробити перерву у справах, цільовому спілкуванні або інтенсивному навчанні. Якщо ви подорожуєте, корисно зробити перепочинок у дорозі, щоб пройтися по магазинах, зайнятися поповненням ресурсів або оглядом визначних пам'яток.
Терези
Сьогодні Терезам не варто вирушати в дорогу або проявляти ініціативу, наприклад, починати розмову. Це не найкращий день для інтенсивного спілкування та інтелектуальної роботи. Розум схильний бути ледачим, зате може розігратися апетит, посилитися тяга до комфорту, спокою і тілесних задоволень. Можлива залежність від фінансів. Не рекомендуються важливі покупки, якщо вони не продумані і не сплановані заздалегідь.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіонам не завадить частіше озиратися на чужу думку і рахуватися з чужими реакціями. Вони показові, якщо мова йде про близькі відносини або про взаємодію з важливою для вас групою людей: партнерами, друзями, клієнтами. На поведінку іншої людини буде впливати підсумок недавньої розмови з вами. При гарному взаєморозумінні ви зможете передбачити вчинки один одного або прочитати думки.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям варто почекати з відповіддю на запрошення, вступом у діалог та іншими відгуками на події ззовні. Не варто поспішати і з власною ініціативою, поки вам не стали зрозумілі чужі мотиви або потрібні люди не зробили перший хід. В цю добу краще зайнятися нескладними рутинними справами, знайти час для поправки здоров'я або поповнення запасів, налагодити фінансові потоки, харчування чи побут.
Козеріг
Козерогам не завадить влаштувати собі день відпочинку. Якщо ви сповнені сил, зневажаєте неробство і не хочете витрачати дорогоцінний час даремно, зірки радять зайнятися тією частиною справ, яка доставляє вам задоволення. Краще завершити вже розпочату справу, ніж братися за нову. Також, ця доба запрошує до тілесного і душевного комфорту. Не варто позбавляти себе улюблених дрібниць або продовжувати обридлу розмову.
Водолій
Водолії мало втратять, якщо проведуть цей день вдома або не будуть нічого міняти в сформованому положенні справ. Обстановка цієї доби не розташовує до суєти, активних контактів або нових починань. Посилена робота сьогодні не означає підвищену продуктивність. Можлива лінь, інертність, пауза у справах, втрата інтересу до недавньої розмови, підвищена потреба в побутовому затишку або в домашній їжі.
Риби
Атмосфера цієї доби подіє на багатьох Риб розслабляюче. Цільові поїздки, ділові зустрічі, інтелектуальну роботу, важливі покупки краще планувати на ранок, так як з кожною годиною концентрація уваги може ставати все більш проблематичною. Другу половину доби краще присвятити вільним заняттям або комфортному відпочинку. Не варто відмовляти собі в ласощах, задоволеннях, дрібних поблажках.

Related

Цікаво 5491529393478406834

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item