Мендель знову штовхнула журналіста - ЗМІ

Мендель знову штовхнула журналіста
Мендель не втрималася і знову відштовхнула журналістку від Зеленського

Журналістка розповіла, що прес-секретар глави держави кілька разів її відштовхнула і попросила більше не ставити жодних питань.

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель потрапила в новий скандал. Цього разу вона відштовхнула журналістку видання Апостроф Юлію Забєліну. Про це сама журналістка повідомила на своїй сторінці у Facebook.
"Загалом, прес-секретаря Зеленського Юлію Мендель попередні історії нічому не навчили. Вчора вже я мала можливість познайомитися з нею ближче. Вважала і вважаю, що прес-секретар президента повинен поводитися більш шанобливо щодо журналістів. Про що я їй вчора і сказала", - написала Забєліна.
Журналістка прикріпила до поста відеоролик, на якому видно, як вона підходить до Зеленського, щоб особисто поставити запитання, однак Мендель взяла її під лікоть і повела в сторону.
У коментарі Буквам Забєліна заявила, що прес-секретар глави держави в кінці ще раз її відштовхнула і попросила більше не ставити жодних питань.
"А коли я попросила її не штовхати мене, вона відповіла: хто вас штовхає? Звернулася до колеги з Блумберга, мовляв, чи бачили ви, що я її відштовхнула, але та явно не хотіла брати участь в дискусії і просто промовчала. В цілому неприємно було, оскільки у мене було зовсім коротке уточнююче запитання, та й сам Зеленський відреагував набагато спокійніше за неї", - розповіла журналістка.
Вона зазначила, що така поведінка прес-секретаря президента неприйнятна.
Нагадаємо, що раніше у прес-секретаря Зеленського сталася сутичка з журналістом. Юлія Мендель відштовхнула журналіста, який намагався поставити запитання президенту.
Пізніше Мендель заявила, що не штовхала і не кидалася на журналіста, а зупиняла його.
Згодом вона повідомила, що на неї пролилася хвиля цькування після інциденту.

Related

Політика 6399618008367486215

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item