У МОЗ увірвалися невідомі

У МОЗ увірвалися невідомі
Невідомі увірвалися в МОЗ: вимагають особисті справи і погрожують

Зайшлі особи бігають по кабінетах, вимагають у співробітників документи і особисті справи, але при цьому самі не представляються, а на відмову - починають погрожувати.

 
У будівлю Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) увірвалися невідомі, які вимагають документи у співробітників, особисті справи і накази. Про це повідомила гендиректор Директорату стратегічного планування та євроінтеграції Міністерства охорони здоров'я Ірина Литовченко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, 11 жовтня.
 
"Міністерство охорони здоров'я повно невідомих людей. Вони бігають по кабінетах, вимагають документи у співробітників, особисті справи, накази, поговорити наодинці з директором департаменту, відмовляються представлятися і просто тікають", - написала Литовченко.
 
Вона також опублікувала фото з людиною, яка дзвонила директору Департаменту управління персоналом і обіцяла, що "їй буде гірше".
"Тільки в моїй присутності ця особа спочатку особисто, а потім по телефону погрожувала директору Департаменту управління персоналом, зателефонувавши за номером 044 200 07 90 (номер приймальні міністра). Обіцяла, що їй буде гірше", - додала вона.
 
"Охорона каже, що це людина Солодкої Інни Василівни, яку вчора хотіли призначити в.о. державного секретаря. На її прохання на вході в міністерство імені цієї людини не записують", - пояснила чиновниця.
 
У коментарях Литовченко повідомила, що поліцію вже викликали.
 
Нагадаємо, що раніше у нової голови МОЗ Зоряни Скалецької виник конфлікт з працівниками міністерства. Вона пообіцяла провести кадровий аудит у Міністерстві охорони здоров'я, після якого у відомстві залишаться тільки найкращі працівники.

Related

Гаряча новина 8298168180322004191

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item