Ще чотирьох російських акторів назвали загрозою нацбезпеці України

Ще чотирьох російських акторів назвали загрозою нацбезпеці України
Мінкульт вніс ще чотирьох російських акторів до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці країни

Мінкульт оновив перелік осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, додавши в нього чотирьох акторів з Росії.

 
Чотирьох російських акторів Міністерство культури України внесло до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Список оновили в п'ятницю, 11 жовтня.
 
Згідно з оновленим списком, у переліку з'явилися російські актриси Наталія Колоскова і Марія Перн, а також російські актори Юрій Міронцев і Анатолій Фалінський. Причини внесення цих осіб до переліку на сайті міністерства не вказано, але відомо, що всі вони грали ролі у фільмі Ополченонька, який знімався на непідконтрольній території Донбасу.
 
Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці, складає Мінкультури України на підставі звернень Ради нацбезпеки і оборони України, СБУ, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.
 
На цей час до списку внесено 151 особу.
 
Нагадаємо, що раніше Мінкульт виключив з чорного списку актора зі Сватів. Російський актор Федір Добронравов більше не числиться в списку осіб, які загрожують національній безпеці України.
 
Також повідомлялося, що в список осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, увійшли поет-пісняр Ілля Рєзнік і актор, кінорежисер Володимир Меньшов.

Related

Події в Україні 4637664220398566052

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item