Активіст з Росії просить політичного притулку в Україні

Активіст з Росії просить політичного притулку в Україні
Російський активіст попросив політичного притулку в Україні

Росіянин брав участь в акціях протесту проти чинної російської влади, і тепер його переслідують. Він попросив притулок в Україні.

 
Російський активіст, якого переслідують у РФ за участь в акціях протесту проти місцевої влади, попросив політичного притулку в Україні. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби у вівторок, 22 жовтня.
 
Відзначається, що 26-річний громадянин Росії 21 жовтня прибув у пункт пропуску Сеньківка в Чернігівській області.
 
"Під час проходження прикордонного контролю він звернувся до співробітників Державної прикордонної служби України з проханням про надання йому політичного притулку в Україні. В ході бесіди росіянин повідомив, що в РФ він переслідується за участь в акціях протесту проти чинної влади", - йдеться в повідомленні.
 
Після проведення необхідних заходів чоловіка направили до органів Державної міграційної служби України.
 
Нагадаємо, що раніше в аеропорту Київ іноземка попросила притулок в Україні. Жінка заявила, що на батьківщині її переслідують за її професійну діяльність, через що вона вирішила втекти за кордон.
 
Також повідомлялося, що Україна надала притулок російському націоналісту. Іван Білецький був заочно арештований в Росії, а ООН його визнала політично переслідуваним.

Related

Суспільство 2104052555636286116

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item