У панамі відкрили справу проти портнова – авокат порошенка

У панамі відкрили справу проти портнова – авокат порошенка

Натомість прокуратура Панами закрила "портновську" справу проти Порошенка. За словами адвоката, після двох місяців вивчення справи прокуратура Панами не знайшла жодних доказів проти п'ятого Президента


Панамська прокуратура закрила справу проти Петра Порошенка. Про це на брифінгу повідомив адвокат п'ятого Президента Ілля Новіков, інформує "5 канал".
Заяву наприкінці липня подавав колишній заступник глави адміністрації президента Януковича Андрій Портнов. Він закидав Порошенку і підконтрольним йому компаніям відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом.
Після двох місяців вивчення справи прокуратура Панами не знайшла жодних доказів проти п'ятого Президента. Натомість зареєструвала інше кримінальне провадження: тепер Петро Порошенко звинувачує Андрія Портнова у поданні неправдивої інформації про вчинення правопорушення.
Новіков сказав: "Двох місяців вистачило для того, щоб прокурор розібрався зі змістом цієї справи і прийняв рішення про закриття цієї справи. Рішення ґрунтується по-перше тим, що за його скаргами порушено провадження в Україні і спроба звернутися до Панамської прокуратури – це спроба зробити подвійний тиск на Порошенка. І по-друге те, що в заяві пана Портнова не було вказано фактів, які б вказували на причетність компаній, пов'язаних з Порошенком чи самого Порошенка до цих злочинів". 
Як повідомляв 5.UA, 14 жовтня 2019 року Генсек НАТО відзначив реформи Порошенка для членства України в Альянсі. 

Related

Політика 6185341318535906277

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item