На Буковині перекрили канал постачання наркотиків

На Буковині перекрили канал постачання наркотиків
Вилучені наркотики

Вартість знайдених наркотиків і психотропів за цінами "чорного" ринку становить приблизно 7 млн гривень.

У Чернівецькій області поліцейські викрили міжрегіональний канал постачання наркотиків. Організатора нелегального бізнесу затримали, повідомляє регіональне управління Нацполіції в неділю, 20 жовтня.
Затриманий виявився 26-річним уродженцем Запоріжжя, який зараз проживає в Чернівцях. Його спіймали на гарячому - чоловік в цей момент займався фасуванням чергової партії наркотиків для відправки. "Товар" він збував на території всієї України.
Зокрема, у чоловіка вилучили п'ять тисяч і таблеток Ecstasy, три кілограми розфасованого в зіп-пакети канабісу, 500 грамів ефедрину, 200 грамів психотропу МДМА та 150 грамів амфетаміну. Крім того, правоохоронці вилучили з поштових відділень посилки з 6,7 кілограмами амфетаміну та 1,7 кілограмами канабісу. Їх зловмисник хотів відправити своїм "клієнтам". Вартість знайдених наркотиків і психотропів за цінами "чорного" ринку становить приблизно 7 млн ​​гривень.
Затриманому вже оголосили про підозру за статтею про незаконне виготовлення та продаж наркотиків (ч.2 ст.307 КК України) і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 2 млн гривень. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.






Раніше в київському фастфуді силовики затримали чоловіка з 20 кг наркотиків. У нього знайшли 20 великих зіп-пакетів з різними речовинами.

Related

Гаряча новина 7529365636722738395

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item