Гороскоп на 10 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 10 листопада 2019 року.
Гороскоп на 10 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні імпульсивні азартні Овни відчувають спокусу продовжити боротьбу, але у багатьох випадках їм краще проявити благородство, скористатися вдалим моментом і виголосити мир «досудовому порядку». Суперечка, не закінчена вчасно, згодом ще не раз зіпсує вам життя, при цьому в ньому стане менше пом'якшувальних моментів. Якщо ворожнеча, метушня або конкуренція обґрунтовані, не завадить перепочинок.
Телець
Сьогодні спокійні миролюбні Тельці живуть, як на вулкані. Можливий дискомфорт через обставину, що веде до ризику або сплеску емоцій. Енергійним, грайливим і мрійливим Тельцям варто стежити, щоб їх імпульси не вели до деструктивних наслідків. Авантюрний спосіб життя може завдати шкоди їхньому звичному побуту або бізнесу, створити передумови для виснаження нервової системи або іншої шкоди здоров'ю.
Близнюки
Близнюкам краще провести цей день не в самоті. Він буде куди більш яскравим і насиченим, якщо ви візьмете участь в колективній програмі розваг або розділіть з однодумцями своє хобі. Партнерські та дружні стосунки, а також зв'язки у форматі вчитель-учень сьогодні підпорядковані девізу «в горі й в радості»: чим більше випробувань ви переживете разом, тим краще будете розуміти один одного.
Рак
Для Раків, особливо цілеспрямованих і енергійних, це складний день. Ви або ваші плани в зоні ризику, але не варто відразу визнавати поразку, потрібно пошукати побічну точку опори. Проступок сьогодні можна залагодити красивим жестом, добрим ділом, великодушною послугою. У небезпечної авантюри залишається надія на випадкову удачу. Ви отримаєте допомогу або моральну підтримку у разі кризи, поломки, травми.
Лев
Сьогодні підприємливі креативні Леви будуть жати плоди своєї активності, а Леви, які довірилися долі, — плід своєї незламної віри. Підсумком зусиль і принесених жертв стане саме те, про що ви мріяли. Якщо ви легковажно відмовилися від спроби, то можете пошкодувати про свою слабкодухість або про недостатню фізичну енергію. На щастя, і на цей випадок зірки підготували втіху.
Діва
Для Дів це енергозатратний день. Успіх не прийде без зусиль, доведеться ризикнути, похвилюватися. Вдале розв'язання проблеми здатне викликати короткочасне, але сильне душевне піднесення, ввести у стан емоційної ейфорії. Причиною радості може стати не тільки особиста перемога, але й успіх близької людини, сімейна або житлова ситуація, яскравий момент духовного життя, подія на батьківщині.
Терези
Терезам сьогодні варто приймати та позитивно реагувати на будь-які великодушні кроки з боку інших людей. День допомагає списати частину боргів або забути частину образ. У разі рівної відповідальності, саме друга сторона буде не проти зробити перший крок. Якщо розбиту чашу не склеїти, є надія на справедливе врегулювання інтересів. Втративши такий шанс, ви можете згодом про це пошкодувати.
Скорпіон
Скорпіонам день обіцяє віддачу від зусиль. Чим більш азартно, сміливо і швидко ви діяли напередодні, тим вищою буде винагорода, моральна або матеріальна. Особливо, якщо ви дотримувалися принципу «менше слів, більше діла». Можливо, ви отримаєте додатковий прибуток або врятуєте дорогу вам істоту, доведете комусь свою незамінність як помічника або як повноправного партнера.
Стрілець
Сьогодні Стрільців чекає зовнішній тріумф або приємне відчуття внутрішнього морального задоволення. Джерелом радості може стати подарунок, виграш, любовна удача, вигода від співробітництва, щасливий фінал творчої акції, ігри, авантюри, побачення, важкого заходу. Діти потішать батьків. Важливо не хизуватися успіхами, «збирати врожай», цінувати та утверджувати досягнення року, що минає.
Козоріг
Сьогодні Козорогам краще жити моментом і отримувати радість саме від нього. Моральні вигоди можуть виявитися ціннішими матеріальних. Якщо ви в хорошій формі, можна дозволити собі захопленість і коротку перевитрату сил. Не варто відкладати намічене: і внутрішній імпульс, і зовнішній шанс будуть нестійкими. При хворобливості та невдалій обстановці вам краще не ризикувати: результат не вартуватиме вкладень.
Водолій
Водолії сьогодні можуть розраховувати на щасливий фінал пригоди, наприклад, складної поїздки. Позитивний бік подій здатний затьмарити негативні враження, але зірки радять не забувати їх і взяти досвід на замітку. У найближчому майбутньому на вас чекає повторення випробувань, при цьому ви можете виявитися позбавлені нинішніх приємних поблажок: керівництва, страховки, моральної підтримки або фори новачка.
Риби
Сьогодні Риби можуть сподіватися на удачу в моральному чи фінансовому плані. Зросте шанс отримати подарунок, подяку, гідну компенсацію або щедрий аванс. Можуть частково виправдатися великі очікування щодо якоїсь людини, проекту або концепцій. Не виключено, що вирішення ситуації, що хвилювала вас, буде схоже на диво, яке настане в останній момент, завдяки чужим зусиллям.

Related

Цікаво 2747741857653888902

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item