Гороскоп на 27 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 27 листопада 2019 року.
Гороскоп на 27 листопада 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен
Сьогодні зірки не радять Овнам входити в офіційний ритм життя. Не варто вступати на нову посаду або брати на себе формальну відповідальність. День посилює потребу до свободи, яку потрібно використати з толком. Наприклад, морально підготуватися до прийдешного періоду і «вдихнути повітря в груди» перед безповоротним кроком. Важливо бути реалістом і не підбадьорювати себе фальшивими гаслами.
Телець
Сьогодні Тельцям краще відволіктися від основних своїх інтересів. Навіть у офіційній атмосфері можна змішати всі карти і «перевернути все з ніг на голову», дозволити собі більше свободи або трішки ризику, помріяти, відступити від професійних чи моральних принципів. Проте важливо пам'ятати, що це всього лише гра: в цей період вам доведеться дотримуватися багатьох правил, в своїх же інтересах.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам краще грати в будь-якому дуеті другу скрипку або роль акомпаніатора. У діловому партнерстві ваші функції можуть залишатися на рівні «подай і принеси». Це може дещо дратувати вас, але поки не настав час для відкритих амбіцій чи претензій. У близьких стосунках ви можете стати свідком духовних коливань значущої для вас людини, і вам варто якомога рідше втручатися в цей процес.
Рак
Сьогодні фізичне світовідчуття Раків багато в чому залежить від самопочуття, а моральне від міри одержуваної поваги. У звичному циклі робіт можна розраховувати на суміщення посад і невеликі поступки. Якщо ви більш честолюбні і хочете змінити рівень, завдання стане в рази складніше. Вам варто об'єктивно оцінити свою конкурентоспроможність, якщо виходити на іншу роботу, беручи учнів або підопічних.
Лев
Цей день допомагає Левам підтримувати віру в свої таланти або в здібності своїх дітей, а також у допомогу вищих сил, якщо є сумніви у власній правоті. Можливі надто романтичні уявлення про прийдешні новорічні святі. Зірки натякають, що «віра незважаючи ні на що» дасть вам аванс енергії лише сьогодні, потім вам доведеться підтвердити свої почуття або запити чимось конкретнішим.
Діва
Дівам час десь знову «пустити коріння». Наприклад, вибрати місце проживання або середовище проживання, кинути жереб між режимом осілості і мандрами. Зірки підказують, що вибір простий по суті, але важко дається вам сьогодні, особливо, якщо ви ідеаліст. Вас може збити з пантелику залежність від місць, почуттів, звичок, традицій і концепцій. На вас можуть вплинути домашні обставини або близькі люди.
Терези
Сьогодні Терезам не варто відмовлятися від можливості змінити атмосферу і отримати позитивні враження. Серед останніх особливо важливими є ті, що піднімають вашу самооцінку, допомагають вам бачити свої досягнення, застосовувати знання і зберігати вірність ідеалам. Зірки радять не займатися в цей день монотонною, нудною і неприємною роботою, також домашньою, не робити відповідальний вибір.
Скорпіон
Цей день для більшості Скорпіонів мало чим відрізняється від вчорашнього. Не надто змінюється настрій, залишаються в силі ті ж принципи. Зірки нагадують, що зараз небажано кудись вкладати великі ресурси, зате корисно позбутися від того, що втратило свою цінність. Між тим, у фоновому режимі накопичуються позитивні тенденції, якими, можливо, ви зможете скористатися вже завтра.
Стрілець
Сьогодні Стрільці мають право потурати собі в дрібницях, але головним завданням для них залишається особистісна перебудова. Час подолати межу, ілюзію або комплекс, які пов'язані з добробутом. Мислячи незмінними цінностями, ви помиляєтеся щодо себе та інших, втрачаєте суть або вигоду. Легко промахнутися в будь-якому довгостроковому рішенні, від покупки продукту довгого зберігання до вибору постійного каналу доходу.
Козоріг
Сьогодні зірки настійно рекомендують Козорогам відкласти суєту, не бути рабом розкладу або заручником звичок. Доля дає час позбутися від емоційної ентропії, для чого вам, можливо, слід остаточно розпрощатися з ілюзією, віддати моральний борг або очистити совість. Якщо немає потреби в чищенні, це відповідна доба для усамітнення та акумуляції внутрішніх сил, потрібних для нової ролі.
Водолій
День допомагає Водоліям уникнути офіціозу, рутини та нудьги. Небажано усамітнюватися, краще побути на людях, пошукати однодумця, покровителя. Можна дати волю ідеалізму і позитивним спогадам. Нову справу краще почати з вивчення загальних принципів, а вступ у новий колектив з неформального дружнього жесту. Не варто займатися плануванням справ і поглибленою аналітичною роботою.
Риби
День змушує Риб визначитись з планами або орієнтирами на майбутнє. Зірки радять зайнятися особистою метою (наприклад, пошуком наставника або духовного вектора), уникаючи всього, що призведе до офіційної самоідентифікації. Наприклад, вибору професії та статусу, вступу на посаду, підписання контракту. Не важливо особливо поспішати, якщо ви вирушили в «вільне плавання», щоб працювати на себе.

Related

Цікаво 3350072362609952008

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item