"Слуги народу" прийняли остаточне рішення щодо Яременка

"Слуги народу" прийняли остаточне рішення щодо Яременка

Фракція "Слуга народу" вирішила змінити голову комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Верховної Ради.
Відповідне рішення ухвалили під час засідання фракції у понеділок, 11 листопада. Про це повідомив депутат Олександр Качура, передає Укрінформ.
"Ми проголосували за те, що голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва буде переобраний (на сьогодні цю посаду обіймає Богдан Яременко - ред.). Ми затвердили рішення і проголосували за нього більшістю голосів про те, що відбудуться вибори голови комітету. І це питання буде розглядатися на інших засіданнях фракції, тобто будуть персональні кандидатури, вони свою програму дій представлять фракції і іншим фракціям. Тобто, принципова позиція фракції була прийнята стосовного того, що необхідно переобрати голову цього комітету. На жаль, він сьогодні не з'явився і не надав свої коментарі з цього приводу", - розповів Качура.
Журналісти зафіксували переписку народного депутата Богдана Яременка з дівчиною Аліною на сайті знайомств. Вона пропонує політику секс і розписує подробиці. Після цього Яременко заявив, що сфабрикував листування, щоб підловити журналістів. Згодом звинуватив журналістів у крадіжці особистої інформації та пригрозив кримінальною відповідальністю. У відповідь на це журналісти опублікували інші переписки нардепа з жінками.

Related

Політика 3381320831130813835

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item