На Одещині місцевий житель напідпитку познущався із державного прапора. Він зірвав український стяг і витер об нього ноги. Про це інформують у поліції області, передає "5 канал".

Особу зловмисника встановили за кілька годин. Ним виявився 23-річний житель селища Іллінка. Правоохоронцям молодик пояснив свої дії надмірним вживанням алкоголю.
На телефоні затриманого виявили відео самого моменту злочину. На камеру під гучний сміх друзів та шансон він називає себе "сєпаром" і "терористом".
"Камерами відеоспостереження було зафіксовано, як невідомий молодик зірвав зі стовпа український стяг та витер об нього ноги. Протягом кількох годин особу молодика встановили... Зараз поліція внесла вказану подію до реєстру досудових розслідувань", – відзвітувала начальник відділу комунікації ГУ НП в Одеській області Любов Гордієвська.

Поліція кваліфікувала події за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) КК України. За скоєне закон передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту або до 3 років позбавлення волі.