Кремль відповів на ідею про репарації за Донбас

Кремль відповів на ідею про репарації за Донбас
Дмитро Пєсков розповів про зусилля Москви у врегулюванні проблеми Донбасу

Дмитру Пєскову не сподобалася ідея Владислава Криклія про репарації і він запропонував згадати, "хто почав війну на Донбасі".

Можливість участі Росії у відновленні Донбасу залежить від того, як буде врегульовано конфлікт в цьому регіоні. Пропозиція Києва про репарації з боку Москви виглядає невдалою. Про це сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ТАСС в п'ятницю, 1 листопада.
Таким чином спікер Кремля прокоментував слова міністра інфраструктури України Владислава Криклія про те, що Росія повинна виплатити Україні репарації після закінчення бойових дій на Донбасі.
"Ми не відносимо цю заяву до розряду вдалих. Давайте не будемо все-таки забувати, хто почав війну на Донбасі, де розташований Донбас", - сказав Пєсков і вкотре повторив позицію Москви про нібито "внутріукраїнський конфлікт" на Донбасі.
Спікер Кремля стверджує, що Росія зараз разом з низкою інших країн "робить все можливе, щоб сприяти у врегулюванні цієї проблеми".
На питання журналістів, чи можлива участь РФ у відновленні Донбасу, Пєсков зауважив: "Це залежить від того, що буде відбуватися, як буде відбуватися врегулювання і так далі".
Раніше в Офісі президента заявили, що відновлення підконтрольних Україні територій Донбасу буде коштувати близько 372 млн євро.
Також днями Україна за підтримки Світового банку запустила Фонд міжнародної партнерської підтримки для відновлення і реінтеграції Донбасу.

Related

Події у світі 3652360076716050437

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item