"Білими нитками" - на Майдані зібрались прихильники затриманих у справі Шеремета

"Білими нитками" - на Майдані зібрались прихильники затриманих у справі Шеремета

На майдані Незалежності в Києві почався музичний марафон "Білими нитками" - на підтримку підозрюваних у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета ветерана АТО Андрія Антоненка, лікаря Юлії Кузьменко та військової медсестри Яни Дугарь.
Організатори акції переконані, що арештованих несправедливо утримують за ґратами. Про це пишуть у Facebook.
"Творча спільнота України - музиканти, митці, громадські діячі - обурені цією ситуацією. Ми не віримо в причетність Андрія, Юлі та Яни до вбивства Павла Шеремета. Ми вважаємо, що доказів для обвинувачення замало, а наявні - не витримують жодної критики. Ми вбачаємо в цій справі політичне забарвлення та переслідування й тиск на активний прошарок суспільства. Ми вимагаємо справедливого, неупередженого правосуддя в Україні!", - йдеться в їхньому повідомленні.
У марафоні беруть участь близько 20 українських співаків та музичних гуртів. Серед них "Мотор'ролла", "Фіолет", "Мандри", "Нумер 482", "TaRuta", "Пирятин", "Pushkin Klezmer Band" & "Toporkestra", Pidkaura, Іван Леньо та Володимир Шерстюк з "Kozak System".
До акції долучились волонтери, військові, адвокати та родичі ув'язнених. Пригощають кавою та чаєм.
Концерт триватиме до 22:00.
Українські музиканти зняли ролик на підтримку обвинувачених у справі вбивства журналіста Павла Шеремета - Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугар.

Related

Гаряча новина 2227989788061098286

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item