У "Кварталі" розповіли, як російський телеканал отримав права на трансляцію "Слуги народу"

У "Кварталі" розповіли, як російський телеканал отримав права на трансляцію "Слуги народу"

Російський телеканал ТНТ отримав права на телетрансляцію серіалу "Слуга народу" з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі від шведської компанії Eccho Rights, яка є дистриб'ютором низки продуктів студії "Квартал 95".
"Eccho Rights володіє світовим правами на дистрибуцію деяких тайтлів бібліотеки "Квартал 95". Компанія продає на різні території, різні види прав: трансляція на ТБ, VOD-права і т. д.", - розповіли у прес-службі студії "Квартал 95".
Дистриб'ютор Eccho Rights ще з 2012 року представляє проекти "Кварталу" на ринках світу. Так шведська компанія після прем'єри першого сезону серіалу "Слуга народу" продала формат серіалу американської компанія FOX Studios, а сам серіал – найпопулярнішій онлайн-платформі світу – Netflix.
"Крім того, формат серіалу або сам серіал були продані більш ніж в 20 країн, серед яких Франція, В'єтнам, Філіппіни, Греція, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Польща, Сербія, Індія, Корея, Греція, Казахстан, Литва, Естонія, Молдова, Монголія, Фінляндія, Грузія та Білорусь. Проект подивилися мільйони глядачів, як в Україні, так і за її межами", - додали в "Кварталі".
При цьому у студії не сказали на яких умовах буде вестися показ "Слуги народу" на російському телеканалі ТНТ та чи отримає "Квартал" роялті з цього показу.
11 грудня телеканал ТНТ вперше на російському телебаченні почне показ серіалу "Слуга народу". У Росії назвали серіал "оригінальною сатирою на сучасну політику і ставлення народу і влади в Україні".
"Слуга народу" — комедійний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. Головну роль виконав тодішній комік, а нині президент Володимир Зеленський. Серіал має 3 сезони на 51 серію загалом.

Related

Події у світі 639599126491501777

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item