Із Зеленського готують другого Лукашенка - Безсмертний

Із Зеленського готують другого Лукашенка - Безсмертний

Стиль президентства Володимира Зеленського нагадує правління президента Білорусі Олександра Лукашенка.
"Зеленського приводили до влади для того щоб маніпулювати ним і десь вести його дорогою, такою як ведуть Лукашенка. Це ж не випадково спочатку провели соціологічне опитування, що українці на перше місце ставлять Лукашенка з точки зору його функції як президента. І ось ця тактика - спочатку сісти за стіл переговорів з Зеленським, який не розуміє суті питань, загнати його в кут, далі дискредитувати його через ідеї і формування нездатності дати відповідь на питання землі, війни і миру, столиці", - розповів колишній український посол у Мінську Роман Безсмертний в ефірі Еспресо.TV.
Гучні політичні вбивства та скандали посилюватимуть залежність Зеленського від Москви. Це було і у випадку із Лукашенком.
"Треба очікувати те, що відбулося з головою ЦВК Білорусі Гончарем і з міністром внутрішніх справ Захаренком (викрадені та страчені). Я дуже боюся оцих речей, бо ось це все дуже нагадує нинішню ситуацію навколо вбивства Шеремета. Ось тут треба шукати речі, які Кремль буде розігрувати через свої КГБшні схеми і через агентуру свою КГБшну, яка знаходиться в Україні",- заявив Безсмертний.
Судова справа над Юлією Кузьменко - це політичне замовлення. Таку думку висловив військовий капелан Олександр Агарков у коментарі на відкритті міжконфесійної церкви у селі Карлівка Донецької області.

Related

Політика 8074496200273246086

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item