ЗМІ про зустріч Зеленського з росіянами в Омані: "Впливовий силовик РФ після зустрічі був роздратований", - деталі

ЗМІ про зустріч Зеленського з росіянами в Омані: "Впливовий силовик РФ після зустрічі був роздратований", - деталі

В Інтернеті з'явилася нова інформація про нібито проведеної зустрічі українського президента Володимира Зеленського з високопоставленої делегацією з Москви.

Російські ЗМІ повідомили, що український президент Володимир Зеленський зустрівся з високопоставленим представником Росії в Омані після того, як стало відомо про катастрофу українського лайнера в Ірані.

Інформацію опублікував телеграм-канал "Кремлівський мамковед", ​​її репост зробив головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов.

Таким чином, Венедиктов дав зрозуміти, що довіряє зазначеної інформації. У повідомленні зазначено, що чартер, який перевозив Зеленського з Оману до Києва 8 січня, за даними системи Radar box, робив до цього проміжну зупинку в Москві.

Там на борт сів високопоставлений функціонер Ради безпеки, який відправився на зустріч із Зеленським у Оман. Як зазначено в повідомленні, в столиці держави Оман після зустрічі на вищому рівні обговорювалися "ключові питання, що турбують російське керівництво".

"Переговори пройшли невдало, за підсумками зустрічі впливовий силовик був роздратований", - повідомляє джерело. 

Журналісти відзначили, що зустріч відбулася 8 січня. 

Видання "Тексти" раніше змогло з'ясувати, що Зеленський спеціально затримався в Омані і не вилетів до Києва, бо сподівався на переговорів з російською стороною. Видання підкреслює, що для переговорів з людьми з Москви у президента було близько 12 годин.



Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський провів зустріч з делегацією з Москви в рамках свого візиту в Оман. За твердженнями ЗМІ, до нього прилетів літак з Москви і пробув там рівно до вильоту президента до Києва.

Президент Володимир Зеленський прибув в Україну через 18 годин після того, як стало відомо про трагедію літака Boeing 737 в Ірані. Однак частина його соратників так і не прибула до Києва, не ставши переривати відпустку.

Related

Політика 5299260621985259624

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item